facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rammegalleriet

Rammegalleriet

Info

Rammeverksted

Produkter

Rammer, innramming, kunst, konserverende innramming



"Rammeverksted og butikk. I Rammegalleriet får du god veiledning, og bevaring av dine bilder står i fokus. Innehaver siden 2006 Elise Selj"
Adresse: Thereses Gate 18 , Oslo 0452, NO
Telefonnummer: 402 87 016
on.teirellagemmar@esile
By: Oslo
Rute: Thereses Gate 18
Postnummer: 0452


åpningstider

Mandag: 12:00-16:00
Tirsdag: 10:00-16:00
Onsdag: 10:00-16:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-16:00
Lørdag: 10:00-14:00

Nærliggende lignende selskaper
Arco Arco 983 meter Undervisning sånn omtrent «midt på treet». Hadde en flink lærer som sluttet. Litt rot...
Artifix Artifix 1 km
Det Gylne Snitt Det Gylne Snitt 2 km Stort utvalg av rammer, og alltid pålitelig i hht. avtalt tid. God kvalitet og hyggel...
Galleri Fineart Galleri Fineart 2 km Flott galleri. Glimrende utstilling av Pushwagner sine arbeider. Likte også svært god...
Rammexperten Rammexperten 4 km Hos Rammexperten møter du erfarne folk og god service. Har fått rammet inn flere bild...
Anmeldelser
Elise Selj som eier og driver dette rammeverkstedet i Theresesgate opplever jeg som veldig dyktig. Hun har selv kunstutdannelse fra Universitetet og er opptatt av å levere topp kvalitet på alle innrammingene hun gjør. Veldig behagelig person å ha med å gjøre, prisene er også ok. Når jeg har vært innom har jeg møtt flere kunstnere som innleverer sine verker her, de er nøye! Dette rammeverkstedet kan varmt anbefales.
Hyggelig betjening, imøtekommende, brukte god tid, god hjelp og rådgivning. Rask levering. Kan anbefales og her vil jeg komme igjen.
Fantastisk service av en kunnskapsrik person som finner den rammen som passer for ditt bilde. Korrigerer og begrunner i samarbeid med deg for å gi deg det beste resultat. Anbefales!
Dette var ikke opp til forventningene.
Hyggelig og dyktig dame :
Oversatt av Google Dessverre har jeg ikke noe godt å si om denne butikken. Kvinnen som driver dette stedet er veldig vanskelig å forholde seg til. Jeg vil ta virksomheten min et annet sted.. Original Sadly I have nothing good to say about this shop. The woman who run this place is very difficult to deal with. I will take my business somewhere else..
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Rammegalleriet med offentlig transport


Stensgata 10 meter
17
18
Stensgata 20 meter
19N
Adamstuen 380 meter
19N
VY52
VY53
Adamstuen 380 meter
17
18
Bislett 390 meter
19N

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler