facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rampestreken

Rampestreken

Info

Tegner, maler, fotograferer og selger trykk på solid papir for barn og voksne. Humor, natur, sjarm og fantasi er viktige element. Order prints - Inbox

Historie

Order prints from album:
https://www.facebook.com/pg/DesignByAston/photos/?tab=album&album_id=323236661216483

Or visit my etsyshop: https://www.etsy.com/no-en/shop/marieastonart
Instagram: marie.aston
https://marieaston.com/portfolio/illustrations/



"Rampestreken er et spektakulært utsiktspunkt 550 meter over havet som du enkelt kan nå fra Åndalsnes sentrum. Turen starter ved foten av Nebba, ca 50 meter fra rundkjøringen ved innkjøringen til Åndalsnes sentrum. Her er det en god sti og skilt merket med Rampestreken. Beregn 1,5 time opp til utsiktspunktet, og 1 time på returen. Stien er bratt og tung, ta med rikelig med vann."
Adresse: Ulvestad, 6265 Vatne, More og Romsdal
Telefonnummer: 90073828
moc.liamg@ellebolem
By: Vatne
Rute: Ulvestad
Postnummer: 6265



relaterte søk: rampestreken bilder, rampestreken åndalsnes tid, rampestreken romsdalseggen, rampestreken parkering, rampestreken moh, rampestreken vinter, rampestreken med hund, rampestreken høyde
Nærliggende lignende selskaper
Kunst- og handverksmesse Vatne/Tennfjord Kunst- og handverksmesse Vatne/Tennfjord 57 km Kunst- og handverksmesse på Vatne/Tennfjord har vore arrangert sidan 1989 av Vatne Te...
Anmeldelser
Det å ta gondolen opp var en fantastisk opplevelse, og DEN utsikten var bare helt magisk på en slik finevæsdag Nydelig mat fikk vi servert jeg var der med en busslass med turister Jeg så at det var flere muligheter å kjøpe ulike mattyper og flotte sitteplasser ute og inne Rent og pent, samt god service
Fantastisk utsikt! Tok Romsdalsgondolen opp, og gikk ned til Rampestreken - en tur med trapper, sto og gelender - men også partier uten sikring. En tur for de som har gått litt i fjellet, og tåler høyder. Turen fra Rampestreken og ned til Åndalsnes var fin, bratt og krevende. Anbefales.
For en opplevelse! Vi gikk opp hele familien, så var ekstra fint at det var små skatter på veien for hun på syv. Hun er hellig overbevist om at skatten til Kaptein Sabeltann er på veien opp til Rampestreken kunne kanskje ønsket meg litt mere sikring mot ytterkant av stien enkelte steder. Små barn har ikke alltid like respekt for kanten og høyder som oss voksne. Utsikten var verdt strevet. Strålende sol fra skyfri himmel gjorde selvfølgelig sitt til at opplevelsen står til 5 stjerner.
Utrolig fin tur og stort sett for alle med god helse. Bratte partier med røtter, sherpa trapper, rampe og natur. Kø til Rampestreken må forventes i høysesong. Stod selv 1t. Men fantastisk utsikt og opplevelse. Gikk helt opp til Nesaksla og tok gondolen ned. Full pakke opplevelse!
Jeg har kondis under snittet så er du som meg så sett gjerne av 2 timer opp ink div pauser. Brukte selv 1t og 8 min til utsiktsposten og 1 time og 26 min til toppen. Da var jeg utslitt. Husk masse vann. Antar at det er såpeglatt når det regner. gikk selv på tørt føre Ikke egnet for barn som går fort lei. Anbefaler turen.
Turen er relativt enkel for de med vanlig helse. Turen kan være litt luftig mot toppen, og deler av stien inneholder trapper. Vær obs på at det kan være kø for å gå ut på rampestreken. Stien er full av røtter, skal dere bare gå en vei, anbefaler jeg å gå opp og ta gondolen ned igjen.
Flott plass med nydelig utsikt. Anbefaler å gå opp her tidlig. Vi gikk opp litt over kl 07.00 og da var det lite folk. Etter å ha snakket med andre, fikk vi høre at det hadde vært 2-3 timer kø dagen før, for å ut på selve rampen. Turen er på 500 høydemeter, og tar ca 1 time opp i vanlig tempo. Om du går i ca 15 minutter til kommer du opp til restauranten hvor du kan ta gondol ned, om det er ønskelig.
Fantastisk utsikt. Dessverre ødelegges turen rett før en kommer til rampestreken på grunn av norsk køkultur og dårlig skilting. Tre køer møtes i en svært tynn trapp, de som skal til toppen blir stående fast i køen bak de som skal ut på rampestreken og de som går ned er det knapt plass til. Ingen organisering fører til kaos og irritasjon.
Fin utsikt. Veldig populært! Mindre folk om kvelden. I den øverste delen av turstien er det bygget steintrapper. De nederste delen av stien er fullstendig nedtråkket.
Artig fottur selv om dette er en ganske drøy kommersialisering av naturenBesøkte stedetPå en helgedagVentetidOpptil 10 minForhåndsbestilling anbefalesNei
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler