facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Randsfjordmuseet, Hadeland Folkemuseum

Randsfjordmuseet, Hadeland Folkemuseum

Info

Hadeland Folkemuseum finner du på Tingelstadhøgda. Administrasjonen holder stengt fra 17.12.2018 - 14.01.2019

Historie

Bygningssamlingen i friluftsmuseet og Tingelstad gamle kirke har fast besøkstilbud og er tilrettelagt for besøk i juni - august. Museets administrasjon og dokumentasjonssenter er åpent hele året, man-fre 09.00-15.00.

I friluftsmuseet finnes et 30-talls 1700 og 1800-talls bygninger, museet har faste og midlertidige utstillinger. Museumsbutikk og kafè.
I perioden juni-august er friluftsmuseet åpent alle dager bortsett fra mandag. I ukedager 11-16, helg 12-16. Faste omvisninger i Tingelstad gamle kirke to ganger pr. dag og på museumsområdet en gang pr. dag. Grupper etter avtale også ut over sesong.

Adresse: Kongevegen 92, 2770 Jaren
Telefonnummer: 4761313280
By: Jaren
Rute: Kongevegen 92
Postnummer: 2770


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 16:00
Lørdag: 12:00 - 16:00
Søndag: 12:00 - 16:00


relaterte søk: hadeland folkemuseum program, barnas dag hadeland folkemuseum, hadeland folkemuseum åpningstider, hadeland bergverksmuseum, randsfjordmuseene hadeland folkemuseum, norsk folkemuseum, museum hadeland
Nærliggende lignende selskaper
Koronaarkivet Koronaarkivet 8 meter Kanskje litt mye glorete staffasje. Men sikkert god info om museet, som er en vakker ...
Anmeldelser
Veldig koselig plass med hyggelige folk og masse å se på. Anbefaler alle som er i nærheten å dra og se. Kom dere har trodd så bestill en liten omvisning! Vi ble vist rundt av en herlig fyr som het Bendik mener jeg, og han var helt fantastisk og høre på, og var veldig engasjert, du merker på hele han at han elsker det han driver med. Anbefales Er også med omvisning i gamle kirken som ligger rett over museumsbygget
Fantastisk folkemuseum og fin vandring mellom historiske gamle tømmerbygninger og kultur midt i det flotte kulturlandskapet på Granavollen og Tingelstad. Idyll! Ta en «pause» her. Åpent.
Nydelig sted! Masse å se og flott å gå rundt på området. Særlig stas med utendørs jazzkonsert med Hilde Louise Asbjørnsen.
Kanskje litt mye glorete staffasje. Men sikkert god info om museet, som er en vakker og verdifull inst. for hadelandsbygdene. Hvor mange av innbyggerne har besøkt museet? Ta dere en tur!
Fin plass. Mye gammel historie, men også fra nyere tid.
Fredelig sted. Hyggelig å rusle rundt. Gode nystekte vafler. Kommer tilbake
Historie på rekke og rad. Historievandring.
Fin lokalhistorie og hyggelig betjening
Fin beliggenhet, interessante historiefremstilling. Gamle velholdte bygninger, og støtter opp om diverse aktuelle temaer i lokalmiljøet.
Fikk gleden av å oppleve bronsebukk teateret på Hadeland folkemuseum. Perfekt lokasjon for et spel av denne arten. Området og bygningene er perfekt for slike formål. Det er også mange spennende lokale bygninger med masse historie som er flyttet hit. Absolutt verdt et besøk.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler