facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ranheim Byggpartner As

Info

Vi tilbyr det meste innen små tømrerjobber og betongarbeid.
Ta kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud!



"Bedriften ble etablert i 2013 av Åge Evensløkken, som har hele 35 års erfaring innenfor bygg og anlegg. Ranheim Byggpartner og har hovedfokus på betongarbeid, armering og forskaling, men også små tømrerarbeider.Fornøyde kunder er det absolutt viktigste, og de skal være trygge på at de får et resultat i god kvalitet, til en rimelig pris og til avtalt tid! Vi kommer gjerne på befaring, hvor vi kan foreslå løsninger vi mener vil gi best resultat, og som vil gjøre deg veldig fornøyd!"
Adresse: Thorry Kiærs veg 4, 7054 Ranheim, Sor-Trondelag, Norway
Telefonnummer: 90363639
By: Ranheim
Rute: Thorry Kiærs veg 4
Postnummer: 7054


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ranheim Byggpartner As.

Ranheim tømrer

åpningstider, plassering. Thorry Kiærs veg 4 ranheim betongentreprenør kart bykart, satellitt visning. Ranheim Byggpartner As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ranheim Byggpartner As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ranheim Byggpartner As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler