facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ranheim Tannhelse

Ranheim Tannhelse

Info

Vi på Ranheim Tannhelse har fokus på kvalitet, omsorg, og komfort i behandlingssituasjonen for alle våre pasienter!

Ring/sms til 92 11 01 02 for time

Historie

Velkommen til Ranheim Tannhelse. Hos oss møter du hyggelige tannleger, tannpleier og sekretærer med faglig engasjement og erfaring. Vi holder til i trivelige lokaler i Jakoslivegen 1, med gratis parkering og svært gode bussforbindelser fra sentrum.

Ønsker du å bestille time? Legg inn din bestilling her: www.ranheimtannhelse.no/timebestilling, send mail til [email protected] eller ring/send sms til 92 11 01 02, og vi kontakter deg snarest med forslag til en ledig time som passer dine preferanser mht ukedag og tid.

Våre tannleger, Arne-Henrik Finnanger, Ingrid Valen og Kim Bøen, samt tannpleier Lina Dang, står parat til å ta deg i mot: hverdager som akuttbehandling i helger. Deres kompetanse omfatter blant annet generell tannbehandling som undersøkelser puss og rens, forebyggende behandling, tannfylling, akuttbehandling (tanntrekking, rotfylling mm), behandling av tannkjøttsykdommer og kjeveleddssmerter, implantatbehandling og estetisk tannbehandling (tannbleking, implantat/kroner, bro, proteser, Invisalign - "usynlig" tannregulering, og fasetter).

Vi har fokus på kvalitet, omsorg, og komfort i behandlingssituasjonen for alle våre pasienter, og har stort fokus på pasienter med tannlegeskrekk! Vi tilbyr også behandling under lystgass for pasienter med tannlegeskrekk.

Les mer på vår nettside: www.ranheimtannhelse.no

Velkommen til tannlegetime hos oss - vi bryr oss!

Våre kjerneverdier:
KUNNSKAP - KVALITET - OMTANKE -TRYGGHET

Etikett

Online timebestilling på www.ranheimtannhelse.no/timebestilling



"Ranheim Tannhelse er en moderne og nyoppusset tannklinikk i Jakobslivegen 1 Skovgård, Skovgårdkrysset, 5 min kjøretur unna Trondheim Sentrum.Vi er i dag en tannklinikk bestående av 7 tannleger, tannpleier og tannhelsesekretærer. Enten du har behov for en vanlig kontroll, har mistet en fylling eller har tannpine, stiller vi opp for deg. Du kan legge inn timebestilling via vår nettside, sende mail til [email protected],eller ringe 92 11 01 02. Se mer informasjon om oss og om vår prisliste på vår nettside."
Adresse: Jakobslivegen 1, 7058 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 92110102
moc.liamg@eslehnnatmiehnar
By: Trondheim
Rute: Jakobslivegen 1
Postnummer: 7058


åpningstider

Mandag: 08:00 - 19:00
Tirsdag: 08:00 - 19:00
Onsdag: 08:00 - 19:00
Torsdag: 08:00 - 19:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: ranheim tannhelse åpningstider, ranheim tannlegesenter, ranheim tannhelse trondheim, ranheim tannhelse no, ranheim tannklinikk, tannlege trondheim, ranheim tannklinikk åpningstider, tannlege skovgård
Nærliggende lignende selskaper
Abelgården Tannklinikk As Abelgården Tannklinikk As 2 km Jeg er super fornøyd. Anbefaler virkelig Abelgården Tannklinikk. Alexey Kabaev er en ...
Valentinlyst Tannlegekontor Valentinlyst Tannlegekontor 3 km Veldig lite imøtekommende og forståelse rundt kansellering av time. Sykt barn og luft...
Art in Dent Art in Dent 4 km Ikke lov å legge ut infomasjon om dette stedet for offentligheten
Sanden Tannhelse Sanden Tannhelse 5 km Profesjonelt, ryddig, god oppfølging
Anmeldelser
Har gått til Arne-Henrik i en årrekke og har fulgt ham til Ranheim Tannhelse. Har fått utmerket hjelp i forbindelse med tannlegeskrekk. Lokalene de holder til i er lyse og fine og det er gratis kundeparkering samt god tilgang via buss nesten utenfor døra.
Helt fantastisk tannlegekontor. De ansatte er alltid trivelige og tar godt vare på alle pasienter. Jeg går til tannlege Finnanger, verdens beste tannlege. Rolig, flink til å forklare, effektiv og ekstremt faglig dyktig også.
Beste plassen.Så trivelige ansatte.Det er flinke til å føle deg trygg og i gode hender. vartfall for oss med tannlegeskrekk.Gir god informasjon om behandlingen man skal igjennom samt god oversikt på kostnadsoversikt. Lett og bestille time både via nett og tlf og ikke lang ventetid.
Dette er flinke tannleger med høy kompetanse. Har veldig tannlegeskrekk, men det har gått så bra å vært hos Ranheim Tannhelse. Kan virkelig anbefales!
Hyggelig tannlege som tar seg tid til å høre på meg.Også veldig hyggelig tannpleier her
Fantastisk gjeng! Ser brukeren, og er flinke i faget sitt!
Fast kunde over flere år. Meget godt fornøyd med behandlinger, service, priser og ikke minst at tidsskjema holdes. Anbefales.
Koselig og fin klinikk. Hyggelige ansatte! Veldig fornøyd med tannpleieren Giamy da hun var så nøye og forsiktig :!!
Arne Henrik Finnanger. Min fam.tannlege over mange år. Kurerte i sin tid min kone for tannlege skrekk. Beste tannlegen i verden. Alltid hyggelig. Alltid blid. Alltid profesjonell. Og alltid omtenksom. Mine beste anbefalinger.
Beste tannlegen som finnes for oss som har tannlegeskrekk.Tusen takk Arne Finnanger for alt du har gjort for at jeg skal føle meg trygg i tannlegestolen din.Anbefales på det sterkeste.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Ranheim Tannhelse med offentlig transport


Jakobslivegen nedre 70 meter
102
14
Skovgård 100 meter
1
102
107
116
14
25
70
Churchills veg 430 meter
102
14

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler