facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Raufoss Fysioterapi Vestre Toten Helseklinikk

Raufoss Fysioterapi                Vestre Toten Helseklinikk

Info

Fysioterapi og Kiropraktikk i Helse Huset på Raufoss

Historie

Raufoss Fysioterapi er et fysikalsk institutt, lokalisert på Raufoss, Vestre Toten kommune. Raufoss Fysioterapi har 5 fysioterapeuter og holder til i Storgata 63 på Raufoss, Sammen med 60 grader Nord Kiropraktikk tilbyr de både fysikalske tjenester og kiropraktikk.



"Raufoss Fysioterapi består av 5 fysioterapeuter. Vi er også tilknyttet en fotterapeut og to kiropraktorer via 60 grader nord kiropraktikk.Våre fysioterapeuter har driftsavtale med kommunen. Alexander tilbyr også timer utenom den kommunale ordningen, noe som medfører behandling uten ventetid.Lokalene våre er lyse og luftige. De består av en romslig treningssal, individuelle behandlingsrom og et venteområde. Lokalene ble pusset opp i 2014."
Adresse: Storgata 63, 2830 Raufoss
Telefonnummer: 61193404
on.iparetoisyf-ssofuar@niets
By: Raufoss
Rute: Storgata 63
Postnummer: 2830


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Raufoss Fysioterapi Vestre Toten Helseklinikk.

Raufoss fysioterapeut

åpningstider, plassering. Storgata 63 raufoss medisinsk bedrift kart bykart, satellitt visning. Raufoss Fysioterapi Vestre Toten Helseklinikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Raufoss Fysioterapi Vestre Toten Helseklinikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Raufoss Fysioterapi Vestre Toten Helseklinikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler