facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rauma Mini-Con

Rauma Mini-Con

Info

Vi er en frivillig forening som lager månedlige samlinger for ungdom og voksne som har interesse for film, tv, anime, spill og generell nerdekultur.

Historie

"Vi er kjent med enkeltpersoner og små grupper som liker rollespill, fantasy, science fiction, anime, spill også videre. Mange av disse gruppene og enkeltpersonene kjenner ikke til hverandre, men får muligheten til å bli kjent og knytte bånd under vårt arrangement.
Vi har valgt å gi det navnet: Rauma Mini-Con. Navnet er inspirert av samlinger som Comic-con i USA, Desucon i Oslo og Torucon i Tronheim. Mini-con fordi det varer kun en kveld."

2. februar 2016
Thomas E. Trana i en pressemelding til Åndalsnes Avis

Rauma Kulturhus ble med på ide fra Thomas E. Trana om å arrangere sosial samling for mennesker med fantastiske fritidsinteresser. På første samlingen møtte 18 personer. Disse fant tonen og de ønsket at det skulle bli enda flere samlingen.

Og det ble det. Samlingene fortsatte. Folk samlet seg for å diskutere alt og intet innen nerdeverden.
De spilte ulike brettspill som blant annet Talisman, Eldricht Horror, Game of Thrones osv. De spilte ulike kortspill som Magic the Gathering, SmashUp, Munchkin osv.
De holdt filmmaraton, quizer og turneringer.Konseptet utviklet seg basert på medlemmenes ønsker.
Etter sommeren 2016 ble det avtalt med Rauma kulturhus at den siste fredagen hver måned ble satt av til Rauma Mini-Con samlinger. Dette var et stort steg.

Apropos steg: Besøkstallet steg. Engasjerte medlemmer har bidro med ideer og arbeidstid. De brukte av egne lommer og tok med snacks og brus. De tok med spill og lærte opp de andre. De møttes regelmessig utenfor de ordinære samlingene.

Til slutt hadde de stiftelsesmøte i november 2016 og valgte et styre. Noe som var i tråd med den opprinnelige ideen Thomas E. Trana og Rauma Kulturhus hadde når de først snakket om konseptet.

De ble en selvstendig forening med følgende personer i styret:
Leder - Thomas E. Trana (2 år)
Nestleder - Marie Svane (1 år)
Kasserer - Joar Aandahl "Moneybags" Rødhammer (2 år)
Sekretær/The left hand - Trond Aursand (1 år)
IKT ansvarlig - John Edvard Reiten (2 år)
Varamedlem - Daniel Helland Trøen (2 år)
Varamedlem - Astrid Pauline Berild (1 år)


Utvalg av VEDTEKTER FOR RAUMA MINI-CON

§ 1 Rauma Mini-Con er en forening basert i Rauma kommune i Møre og Romsdal fylke med formålet å være en møteplass for ungdom og voksne som har interesse for film, tv, anime, fantasy, science fiction, comics, ulike typer spill, og generell nerdekultur.

§ 2 Rauma Mini-Con skal arrangere månedlige samlinger som skal ta sikte på å være en sosial, rusfri og positiv møteplass for ungdom og voksne som liker nerdekultur.

§ 3 Rauma Mini-Con baserer seg på frivillig engasjement, og er partipolitisk samt religiøst uavhengig.

Adresse: Kongensgate 7, 6300 Åndalsnes, Norway
By: Åndalsnes
Rute: Kongensgate 7
Postnummer: 6300



relaterte søk: Rauma kulturhus Kommende aktiviteter, Molde Kino
Nærliggende lignende selskaper
Romsdalsmartnan Romsdalsmartnan 252 meter Tradisjonsrikt arrangement i ny drakt, midt i Åndalsnes sentrum, med yrende liv, hand...
RomsdalRock.com RomsdalRock.com 574 meter Klatrefører for Romsdalen www.romsdalrock.com
Norsk jernbaneklubb Raumabanen Norsk jernbaneklubb Raumabanen 574 meter Interessert i jernbane?? meld deg inn i njk
Fuglehaugen og Vasslia vel Fuglehaugen og Vasslia vel 805 meter Vi er foreningen for hytteierne på Fuglehaugen og Vasslia i Skorgedalen i Rauma kommu...
Rauma Golfklubb Rauma Golfklubb 1 km Meget hyggelig bane. Noe plaget av isbrann, Norges fineste omgivelser
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler