facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ravnsborg gartneri

Ravnsborg gartneri

Info

Ravnsborg Gartneri og Hagesenter befinner seg på høyden rett sør for Holmsbu sentrum. Spesialiteten er egenproduserte sommerblomster. Stikkord er høy kvalitet og fagkunnskap.

Historie

Tanken er at denne siden skal bli et aktivt forum. Vi inviterer dere til å følge oss i produksjonen fra sesongstart på vinteren, til varene står salgsklare på våren. Vi vil legge ut passende tekst og bilder etter hvert slik at dere kan følge utviklingen.

Vi vil komme med gode råd og tips underveis. Vi vil også prøve å svare på spørsmål så langt det lar seg gjøre. Når salgssesongen starter vil vi legge ut aktuelle tilbud.



"Vi har nå stengt og åpner igjen for sesongen i midten av april 2023."
Adresse: Jahrenbakkene 3, 3484 Holmsbu
Telefonnummer: 90879486
on.retnesegah-grobsnvar@tsop
By: Holmsbu
Rute: Jahrenbakkene 3
Postnummer: 3484



relaterte søk: ravnsborg gartneri hvalstad, gartneri griniveien bærum, gartneri hurum, hagesenter asker, graff gartneri, gartneri buskerud, gartneri asker
Anmeldelser
Vårt borettslag har engasjert Ravnsborg gartneri til å hjelpe oss med beplantning rundt 17 grillplasser. Det ble plantet pryd- og bærbusker, frukttrær, blomstrer og nyttevekster av utmerket kvalitet levert av Ravnsborg gartneri. Espen har også spesialsnekret plantekasser til oss, har bistått med riktig plantevalg og har gitt fantastisk service og fagkunnskap i alle ledd av prosjektet. Vi er trolig takknemlig til Ravnsborg gartneri og vil anbefale den på det varmeste!
Et flott sted med fantastiske blomster. Store, fine og stort utvalg - også av urter. Reiser fra Drøbak hvert år for å handle blomster. Det er vel vært veien.
Var på blomsterutsalg i Drammen, men dårlige [små] blomster. Reiste til Ravnsborg Gartneri ved Holmsbu og fant flotte store blomstre til en rimelig penge. Ingen kø, kjempefornøyd med kjøpet og blomstene. Anbefaler turen dit.
Flott hagesenter med alt man kan tenke seg av stor flotte sommerplanter og studer til en god pris. Frukttrær / busker og annet grønt finnes også her.
Stort utvalg av planter, oversiktig og romslig gartneriet, hyggelig betjening og god service. Vi fikk hjelp av kyndig gartner med valg av planter. Kommer gjerne tilbake
Flott sted med bra planter, vareutvalg og greie priser. Når man spør om hvordan en skal stelle plantene får en gode og proffe svar fra blide folk
Stort utvalg av flotte blomster, hyggelig betjening og nå også asfalt på veien.
Må si jeg ble positivt overrasket over Ravnsborg Gartneri. Hadde det meste til gode priser. Hyggelig betjening.
Hyggelig betjening og flotte planter i god kvalitet. De hjelper til med hva det måtte være ;-
Supergodt utvalg av planter og blomster. Hyggelig og hjelpsom betjening.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler