facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Raw Cakes By Lela

Raw Cakes By Lela

Info

Hei og velkommen til Raw Cakes By Lela.
Jeg er lenge vært interessert i baking, og nå er tiden inne å starte for seg selv.
Jeg kommer til å lage en helt ny type kaker, noe spennende som samtidig smaker godt og som er litt sunnere versjon av kaker.

Adresse:
Telefonnummer: +4740574350
moc.liamg@alelybsekacwar
By: Kongsberg



relaterte søk: raw kokebok, oslo raw granola oppskrift, kalorier raw kake, vegansk bryllupskake, raw mat, funky food, raw food norge, vegansk catering
Anmeldelser
Helt ok. Synes avokado toasten var litt stusselig for prisen, men det smakte godt.
Masse godt og spennende anbefales
Så god mat.. Kan virkelig anbefalle
Ikke noe toalett og ikke lov med barnevogn...
Fantastisk liten cafe. Det er så mange fantastisk matkreasjoner i de vakreste farger som lyser mot deg. Alt er glutenfritt, uten raffinert sukker og uten melk. Det smaker herlig. Og det er ganske så koselig og behagelig å sitte der å spise.
Nydeleg sted med nydeleg plantebasert lunsjmat, kaker, og varm og kald drikke. Litt trangt for barnevogn inne, og ingen toalett, ellers heilt supert.
Oslo Raw tilbyr deg noe unikt ved å kombinere noe sunt, godt og smakfullt uten dårlig samvittighet. En herlig cafe i hjerte av Bislett som definitivt fortjener et besøk. Høyt prisnivå, men det gjenspeiles i smak og opplevelse.
Spist her mange ganger men nå har rettene blitt for dyre og små. Spiste lunsj meny til 189 kroner i dag og ble langt fra mett. De har nå byttet ut knekkebrødene med noe som skal ligne et liten bit av et brød. Kakestykkene har også blitt mindre for hver gang vi er her. Må nok dra et annet sted neste gang for å bli mett.
En liten idyll på Adamstuen med rågod mat, rene varer, passer godt for de som vil spise litt sunnere, bedre og få mat som smiler i munnen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler