facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rebell Event

Rebell Event

Info

Vi er en komplett fornøyelses- og aktivitetsarena med villmarkspreg beliggende nord i Vestfold.

Velkommen til gøyal galskap på landet!

Historie

Velkommen til oss - en komplett frilufts- og aktivitetsarena nord i Vestfold.

HINDERLØYPE! BALANSEPARK! TREKLATRING MED SIKRING! ØKSEKAST!* REBUSLØYPE! FJERNSTYRTE BILER! QUICK JUMP!** PIL- OG BUESKYTING! KONKURRANSER! STYLTER OG HOPPESTOKKER! BADEVANN! LUFTGEVÆRSKYTING! TURLØYPER! MATLAGING! BUNGEE RUN!

Rebell Event er en mellomting mellom et aktivitetssenter og leirskole med villmarkspreg som ligger i Hof kommune nord i Vestfold, grensende til Holmestrand og Re.
Vi tilbyr våre tjenester til det offentlige, firmaer, privatpersoner og skoleklasser, og har tilrettelagt stedet på en slik måte at det fungerer til flere formål hvorav friluftsliv , spenstige og fengende aktiviteter, sosial kos, mat og samling rundt bålet i lavvoen står sentralt.

Eksempelvis kan stedet benyttes som en arena og plattform innen friskvern, psykisk helse og rus, ensomhet, inkludering og ferie for vanskeligstilte, teambuilding og aktivitetsdag for skoleklasser og arbeidssted, eller til fest og moro for kollegaer og andre.
Om du leier oss for tre timer, en hel dag eller en helg har du alltid hele stedet for deg selv, og det betyr at alle aktiviteter og fasiliteter er inkludert.***

Vi vil åpner i januar 2017, og vil da kunne leies på dag- eller kveldstid, ukedager som helg, samt i ferier. Rebell Event kan leies på timesbasis, dager og måneder. Om dere har behov for å leie stedet som en fast tilholdsplass året rundt, er vi også åpne for dette.

Når det kommer til sosial hygge og kos har vi et flott samlingspunkt i lavvoen som rommer inntil 50 personer, og her er det en stor grill /bålsted hvor alle kan samles til matlaging og bespisning.
I tillegg har vi eget proffkjøkken, bar, aktivitetsrom og to komplette baderom med dusj, WC og vaskemaskin.

Overnatting er mulig i telt og lavvo i sommersesongen, og i oppvarmet stemningsfull lavvo om vinteren.

Vi har korttidsutleie av koselig hytte med alle fasiliteter.

Korssjø, er en nydelig liten innsjø som ligger rett på nedsiden av eiendommen, slik at når temperaturene tilsier det er det bare å legge på svøm i deilig og rent badevann, eller prøve fiskelykken.

Kjøreavstand til Holmestrand og Horten 20 min., Drammen og Tønsberg er 25 min., Asker 40 min., Sandvika 45 og Oslo tar ca. 1 time uten kø.
Sandefjord er 35 min., Larvik 45 min., Skien 50 min., Porsgrunn en snau time, og Kongsberg 45 min.

Velkommen!

Adresse: Langeliveien 52, 3089 Holmestrand
Telefonnummer: 917 05 066
on.tnevelleber@enot
By: Holmestrand
Rute: Langeliveien 52
Postnummer: 3089


Nærliggende lignende selskaper
Hillestad, Vestfold Hillestad, Vestfold 6 km Hillestad este o localitate din comuna Holmestrand, provincia Vestfold, Norvegia, cu ...
Hillestad kirke Hillestad kirke 6 km ,2 av 5 møtte ikke jesus amen
Skjeggestad Bridge Skjeggestad Bridge 9 km Skjeggestad Bridge is the name of two parallel highway bridges on European route E18 ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler