facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Reeva Søm Og Design

Reeva Søm Og Design

Info

Reeva Søm Og Design produserer egne ting for salg, omsøm, montering bunad, kurs, salg av symaskiner og tilbehør, samt opplæring maskiner og programvare.

Historie

Reeva Søm Og Design vil produsere egne ting for salg. Montering og omsøm av bunader. Redesign og omsøm etter bestilling. I tillegg vil vi holde kurs både innenfor tradisjonell søm og bunadssøm. Vi vet at det er stor etterspørsel for kurs av denne typen, og vi vil tilpasse kursplan etter etterspørsel. I tillegg vil vi holde kurs og opplæring av symaskiner og softwareprogram for brodermaskiner.

Vi holder til i trivlige lokaler sentralt i Slemmestad, Slemmestadveien 45
Du er hjertelig velkommen til å komme innom for en syprat, eller om du har ønsker for prosjekter eller kursing, så vil vi se om vi kan bistå deg.

Ta kontakt for å avtale et møte.

Vi vil holde kurs i våre flotte lokaler, se nettsidene eller følge vår facebookside for informasjon om kurs og aktiviteter.



Kurs Det er i dag økende interesse for egen produserte produkter innenfor søm og design. Vi har allerede hatt mange henvendelser om kurs. Vi har egnede lokaler og vil holde kurs i forskjellige teknikker.

Kom igjen og bli med på kurs du også. Bli med på sybølgen – individuell stil og mote er på full fart inn igjen. Hvorfor ikke lage noe unikt, «one of a kind», etter mønster eller eget design.

Kurs i søm på symaskin og overlock

Kurs i toving.

Kurs i søm av klær til barn og voksne

Kurs i søm av vesker og div. hjemme innredning

Kurs i redesign.



"Bunadsystua AS tilbyr montering og omsøm av bunader, omsøm og reparasjoner av klær. Med lang erfaring er vi i stand til å tilby unike og gode løsninger, og høy kvalitet på arbeidet vi utfører. Vi jobber målrettet for å være best på det vi driver med, med et høyt fokus på kvalitet og kundens behov."
Adresse: Vaterlandsveien 23, 3470 Slemmestad, Buskerud, Norway
Telefonnummer: 90123767
By: Slemmestad
Rute: Vaterlandsveien 23
Postnummer: 3470



relaterte søk: Bunadsystua AS
Nærliggende lignende selskaper
MN keramikkstudio MN keramikkstudio 128 meter Stedet i mitt hjerte
Pandoras Box Pandoras Box 2 km Syr alt man kan ønske seg, og gir gamle møbler møbler nytt liv.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Reeva Søm Og Design med offentlig transport


Slemmestad brygge 330 meter
B20
Toern 430 meter
250
250E
250N
255E
260
260E
296

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler