facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Refleks Ten Sing

Refleks Ten Sing

Info

Her kan du fylgje med på det Refleks Ten Sing på Voss finn på gjennom året. Aktive refleksere melder seg inn her: facebook.com/groups/reflekstensing

Historie

Refleks Ten Sing er eit stort ungdomsarbeid som høyrer til i Voss KFUK-KFUM sitt hus Vonheim midt på Vangen på Voss. Me har ca. 80 medlemmar i alderen 13- 19 år.

På Ten Sing syng ein i kor og går i ulike grupper som dans, drama, band, minikor, teknikk og kjøkkengruppe. I koret syng vi alle typer sanger, alt i frå pop og rock til gospel.

Det er øving kvar torsdag frå kl. 18.00- 21.00. Vonheim er ope frå klokka 14.15 kvar torsdag og det er mogleg å henge rundt og kose seg, eller gjere lekser. Det vert servert middag kl 16.15. Etter øvinga er det nattcafe for dei som er 15 år og eldre.

Kvart år set vi opp ein stor konsert. I april 2014 sette me opp konserten "Det umoglege?".

Refleks har eit godt miljø og er med på og arrangerer ulike turar og leirar. Vi reiser på haustleir, arrangerer julebord, er med på vinterfestival, påskeleir og sommartur / Ten Sing festival.

Refleks Ten Sing høyrer inn under KFUK-KFUM som er ein kristen orginisasjon. Ein treng ikkje vere kristen for å vere medi Ten Sing.

ALLE kan kan begynne i Refleks, det er ingen audition, og ein kan byrje når som helst på året, sjølv om hovedstarten er i august.

Du er hjarteleg velkomen!

Vår oppgave

Vêr deg sjølv. Stå opp for andre.

Adresse: Vonheim, 5700 Voss
Telefonnummer: Ingrid, hovudleder: 48031200
By: Voss
Rute: Vonheim
Postnummer: 5700


Nærliggende lignende selskaper
Borna sitt Turlag Voss Borna sitt Turlag Voss 95 meter Borna sitt Turlag, som er tilknytta Voss Utferdslag, vart skipa nov-98. Laget si måls...
Ungdomsklubb i Nain Ungdomsklubb i Nain 219 meter Ungdomsklubb for 8 klasse og oppover.
Stiftinga Voss Mylna Stiftinga Voss Mylna 633 meter Voss Mylna er ei Stifting. I Voss Mylna vart det tidlegare mala økologisk byggmjøl me...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler