facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Reggis

Info

Reguleringstannlegene på Stabekk ønsker deg velkommen i hyggelige lokaler og god atmosfære. Vi tilbyr det nyeste innen kjeveortopedi for barn, ungdom og voksne. Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon!

Adresse: Gamle Ringeriksvei 14 B, 1356 Oslo, Norway
Telefonnummer: +4767588040
By: Oslo
Rute: Gamle Ringeriksvei 14 B
Postnummer: 1356



relaterte søk: Usynlig tannregulering Oslo, Gjennomsiktig tannregulering pris, Pris tannregulering barn 2021, Tannregulering støtte, Tannregulering Helfo, Tannregulering voksen, Refusjon tannregulering 2021, Tannregulering alder
Nærliggende lignende selskaper
Tannbuen As Tannbuen As 7 km Takk Tannbuen! Jeg var med mitt barnebarn for vurdering av tannregulering. Vi ble møt...
Oslo Tannregulering Grünerløkka Oslo Tannregulering Grünerløkka 9 km Bra kundebehanlig
Anmeldelser
Forferdelig kundeservice! Ringte for å høre om det var noe mulighet for hjelp, men ble blankt avvist før jeg rakk å fortelle hva det gjaldt i det hele tatt. Ingen tips til hva eller hvem jeg eventuelt kunne tatt kontakt med.
Verste kundeservicen jeg har vært borti noen gang. Prøvde å bestille en time, hører ikke på overhodet på hva jeg sier før jeg får beskjed om at de ALDRI har noe ledig fremover og at jeg må ta kontakt med noen andre.
Bra kundebehanlig
fryktelig kundeservice hvis du ser noen positive anmeldelser, lyver de rett og slett, eller en av de ansatte prøver å gjøre opp for de dårlige anmeldelsene.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler