facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Regnskap Øst AS

Regnskap Øst AS

Info

Vi utfører alt innen regnskap, lønn, rådgivning o.l. Eksempler på hva vi utfører er lønn, regnskap, fakturering, økonomisk rådgivning m.m.

Historie

Vi utfører alt innen regnskap, lønn, rådgivning o.l. Eksempler på hva vi utfører er lønn, regnskap, fakturering, økonomisk rådgivning, bistand med søknader og årsoppgjør. Ta en titt på hjemmeside for en komplett liste.

Vi har i dag mange års erfaring og høy kompetanse innen regnskap. Vårt primære nedslagsfelt er Østlandet, men vi påtar oss også oppdrag for bedrifter ellers i landet. For oss er det avgjørende med størst mulig kundetilfredshet når vi utfører vårt arbeid.

Vi har gjennom en rekke oppdrag opparbeidet en bred kompetanse og tillit hos våre kunder, og vet av erfaring hva vi er gode for. Sikkerhet, kvalitet og samarbeid med kunden er en selvfølge, og har høy prioritet hos oss. Respekt og tillit er viktige verdier, på lik linje med kompetanse og erfaring.

Etikett

REGNSKAP ØST AS
Organisasjonsnummer: 916 222 521
Stiftet: 01.11.2015

Forretningsadresse:
Skogvegen 4,
2256 GRUE FINNSKOG

Daglig leder/ Adm. Direktør:
Anne Lovise Nordlund

Kontaktinformasjon:
Tlf: 62 94 98 00
E-post: [email protected]

Næringskode(r):
69.201 Regnskap og bokføring

Registrert i Foretaksregisteret
Registrert i Merverdiavgiftsregisteret
Registrert i NAV Aa-registeret



"Vi utfører alt innen regnskap, lønn, og økonomisk rådgivning.Vi har i dag mange års erfaring og høy kompetanse innen regnskap. Vårt primære nedslagsfelt er Østlandet, men vi påtar oss også oppdrag for bedrifter ellers i landet. For oss er det avgjørende med størst mulig kundetilfredshet når vi utfører vårt arbeid.Vi har gjennom en rekke oppdrag opparbeidet en bred kompetanse og tillit hos våre kunder. Sikkerhet, kvalitet og samarbeid med kunden er en selvfølge, og har høy prioritet hos oss. Respekt og tillit er viktige verdier, på lik linje med kompetanse og erfaring."
Adresse: Furubergsvegen 2, 2256 Svullrya, Norway
Telefonnummer: 62949800
on.tsopaksnger@esivol-enna
By: Svullrya
Rute: Furubergsvegen 2
Postnummer: 2256


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: bedriftsøk, proff nohttps www google no /? gws_rd ssl, firma info, proff njo, proff nbo, bedrifts info, proiff
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler