facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Reimer og mer

Reimer og mer

Info

Her får du informasjon om Bailie reimer- reimer som blir brukt av utøvere på alle nivåer over hele verden bl.a. deltakere i OL, VM, EM og NM.



"Vi selger alt av nye Ford modeller. Egen bruktbilavdeling, verksted og delelsalg."
Adresse:
Telefonnummer: 93208473
By: Hvalstad


Nærliggende lignende selskaper
Asker Profil Asker Profil 1 km Askers mest sentrale totalleverandør av profileringsartikler, gaver og trykk på tekst...
Anmeldelser
Forferdelig kundeservice. Kjøpte en bil herfra som gikk i 1 time før den havarerte. Ringte til selger for å fortelle situasjonen, og han svarte «Hva forventer du når du kjøper en bil på tilbud?»
Forferdelig kundeservice, fikk en bil som stoppet å funke første turen. Ble fulgt opp dårlig av selger i etterkant uten mye hjelp å få.
Fantastisk kundeservice. Jeg blir alltid møtt med et smil, og jeg føler aldri at jeg spør om noe dumt.
Suveren kundeservice. Hadde ikke mulighet til å få hentet deler iløpet av åpningstiden å han jeg snakket på deleavdelingen forslo selv at jeg kunne vippse til privatnummeret hans slik at han kunne betale for de for så å legge delene på avtalt sted utenfor.
Useriøse selgere, brukte 2 dager på tilbud på inbytte bil og når jeg først fikk svar så var det skambud. 170 000 under det andre ville gi ,utrolig skuffet over kundeservice . Når du da først får svar så klarer de ikke ringe som seriøse så du får en tekstmelding med hva de vil betale. Og hvis du først ser på en bil til 750 000 så er den drit rotete inni, og piggdekk er trykket inn i bilen så du får med riper i bilen i taket bakerst i bilen. Selger er heller ikke interessert i deg når du kommer inn, klarer ikke engang og si hei. Utrolig dårlig service!
Gjelder bruktbil: Superflinke på å følge opp før salget. Gitt opp å få utbedret problemer etter salget på feil som ble oppdaget samme dagen jeg forlot butikken.
God service og oppfølging fra selgere og verksted.
Leaser en Ford Kuga fra Ford og har aldri opplevd så mye feil på en så ny bil. Tydelig at de sliter med de nye bilene sine. I tillegg vil jeg dessverre også si at servicen vi får ikke er spesielt bra. Uansett hvem vi ringer om det er til Ford i Asker / Bærum eller Ford assistanse blir vi bare sendt rundt til forskjellige avdelinger og personer som hverken kan hjelpe oss eller tar ansvar. De gangene bilen har vært på service, får vi beskjed at det ikke er noe galt med bilen og at vi kanskje burde slutte å lade bilen med strøm. Og NAF anbefalte oss å kjøpe et start batteri som vi kunne starte bilen med hver gang den slutter å starte. Bilen er 2 år gammel. Dette er også en leasing bil, så i prinsippet leier vi bil av Ford. Når vi er på vei på ferie og bilen streiker totalt for 4 gang på under 2 mnd, sier de at de kunn vil betale for leie bil i 2 dager og det er ikke sikkert de kan hjelpe oss med en bil. Vil si at dette er utrolig trist, da vi har brukt Ford i mange år og aldri opplevd noe lignende hverken på bil eller service.
Bra utvalg av nye og brukte biler. Hyggelig betjening.
Fantastisk god service. Jeg har et rart problem med min Ford Mondeo, hvor motoren fusker for så å gå helt fint. Jeg ville ikke sette bilen inn på service hos noen som begynner å bytte deler i en ende, uten at feilen er lokalisert. Av denne grunnen tok jeg turen hit, for å sjekke om de hadde noen formening. Først snakket jeg med en hyggelig fyr som satt i delesalg, men det ble litt for teknisk for ham. Dernest med en annen like hyggelig person, som tilkalte Henning. Jeg håper navnet er rett. Han forstod raskt problemet, men syntes som meg og de andre at det var merkelig. Jeg hadde noen feilkoder som han tolket, og gå meg hint om 3 forskjellige årsaker. Han tok seg til og med tid til å se på bilen. Det kan være dårlig kontakt/irring, og jeg vil forsøke å utbedre det selv. Hvis ikke håper jeg at alle på Røhneselmer er like kunnskapsrike og hyggelige, når jeg setter bilen inn. Jeg vil gi ros til alle jeg møtte idag for uventet god service.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler