facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Reine Rorbuer

Reine Rorbuer

Info

Reine Rorbuer, på Reine i Lofoten, er et ekte, høykvalitets rorbuanlegg som ligger midt i et levende fiskevær omgitt av majestetisk natur.

Historie

Reine Rorbuer ligger nesten så langt ut i Lofoten som du kan komme. Søker du et «get-away-from-it-all» - et sted der de færreste har vært, da skal du komme til oss. Vi kan ikke love deg at du blir alene, men vi kan love deg at de andre kom hit av samme grunn.

Vår oppgave

Vårt mål er å gi våre gjester "Lofoten på sitt beste" når det kommer til gjestfrihet, opplevelser, service og mat.

Produkter

Vi vil ønske deg velkommen til rorbuferie i et levende fiskevær langt vest i Lofoten.

Rorbuer:
Rorbuene våre på Reine er alle opprinnelig bygget på 1800-tallet, men nennsomt restaurert, slik at rorbuanlegget fremstår som svært ekte og opprinnelig både utendørs og innvendig, samtidig som at rorbuene tilfredstiller tidens krav til moderne komfort.
Vi har 32 rorbuer, 1 leilighet og 2 rom.

Restaurant:
Den mer enn 200 år gamle krambua på Reine lever videre som vår restaurant; Gammelbua.
Interiøret er preget av røft rorbumiljø, og kjøkkenet fokuserer på lokalmat.
våre hovedråvrer er oster fra Aalan gård, Røykelaks fra Sjømat på Sakrisøy samt tørrfisk & fersk fisk fra H. Sverdrup på Reine.

Adresse: Reine, 8390 Reine
Telefonnummer: +4776092222
on.reubrorenier@tsop
By: Reine
Rute: Reine
Postnummer: 8390



relaterte søk: reine lofoten, reine rorbuer proff, nusfjord rorbuer, sakrisøy rorbuer, rorbuer lofoten, reine rorbuer frokost, reine rorbuer kajakk, reine lofoten restaurant
Anmeldelser
Ikke belag deg på å leie kajakk herifra. Makan til surr trodde jeg ikke var mulig. Hvilken kajakk skal vi ta? Nei det tok en halvtime- times tid å finne ut av da forskjellige folk sendte oss videre i en ny retning med en ny beskjed.
Utrolig pent her. Vi kjørte bare forbi men satser på å dra tilbake og feriere her.
Fantastisk beliggenhet og flotte nyoppusede rorbuer. Lyse netter gjør at for små gardiner noen stder ikke dekker vinduene. Høy pris burde innbefatte frokost og at en slipper å henge opp håndklær for å få det mørkt om natten.
Flott sted med god atmosfære
Veldig koselig og bra standard.
Utrolig fin atmosfære, flotte folk og nydelig mat i restauranten!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler