facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Reinens rike - Sjodalen - Jotunheimen

Reinens rike - Sjodalen - Jotunheimen

Info

Sjodalen ynskjer å profilere seg som Reinens Rike. I tillegg til å vera kjende for Besseggen, ynskjer vi å fokusere på reinsdyr, og det urørte = reint

Historie

Vakre Sjodalen i Jotunheimen er Reinens rike – ein særprega høgfjellsdal fylt med unike råvarer, mattradisjonar, kulturhistorie og spenstige aktivitetar tett knytt til urdyret.

Legg fjellturen til Reinens rike - og opplev synet, smaken, lukta, historia og eit nært samspel med reinen i sitt rette element. Om du sjølv vil på vandring vaknar du her opp med Besseggen, Gjende og Valdresflya rett utenfor døra.

I haustferieveka (40) innbyr vi til Jotunheimen Reinsdyrfestival med mat, aktiviteter og kultur tufta på reinen heile veka til endes - eit perfekt punktum for fjellsesongen!

Adresse: 2977 Sjodalsvegen, 2680 Vågåmo
Telefonnummer: 61238913
on.miehsseb@tsop
By: Vågåmo
Rute: 2977 Sjodalsvegen
Postnummer: 2680



relaterte søk: rock n rein 2018, bessheim, jotunheimen reinsdyrfestival, jotunheimen besseggen
Nærliggende lignende selskaper
Traktorrock Traktorrock 42 km Da er det klart! Vi har satt datoen! 19. August er det klart for Traktorrock 2017! S...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler