facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rekord Bar

Rekord Bar
Adresse: Tollbugata 4 , Drammen 3044, NO
By: Drammen
Rute: Tollbugata 4
Postnummer: 3044



relaterte søk: Quiz i Drammen, Z Drammen, Ypsilon Bar, Nice pub in Drammen, Heidi's Drammen, Barkaden Drammen, Shuffleboard Drammen, Kings Arms Drammen
Anmeldelser
Bra bar med shuffleboard og meget godt utvalg i øl
Herlig fruktøl og god stemning
Veldig hyggelig sted og god kundeservice! Spesielt fra en kar ved navn Anders. Kommer definitivt tilbake!
Uformell atmosfære og spesialisert på øl. Godt utvalg av øl. Her finnes også to baner med shuffleboard. Anbefales også på grunn av lavt volum på musikk slik at venner og kjente kan møtes og prate!
Rekord leverer alltid. Noe søt milkshake, men ellers et kjempe utvalg for ølhunder
Et av Drammens kuleste utesteder. Brukes også til møter og diverse arrangementer på dagtid.
Min favoritt i Drammen. Mye godt øl fantastisk lokale og stemning, og ikke minst god, alternativ musikk. Spennende arrangementer innimellom, og et utmerket konsertlokale. Alltid hyggelig betjening.
Godt utvalg av god drikke og hyggelig betjening
Hyggelig vertskap og mye god øl!
En svært trivlig bar, med god atmosfære og en trivlig betjening. Bærer preg av å være litt retro og med gode muligheter for underholdning med flipper og shuffleboard. Dette er et sted for oss over 30! Godt å ha det i Drammen.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rekord Bar.

Drammen puber

åpningstider, plassering. Tollbugata 4 kart bykart, satellitt visning. Rekord Bar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rekord Bar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rekord Bar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler