facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for REMA 1000 Håbafjell

Adresse: Håbafjellveien 4, 4325 Sandnes, Norway
Telefonnummer: +4751622277
By: Sandnes
Rute: Håbafjellveien 4
Postnummer: 4325


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 08:00 - 21:00


relaterte søk: rema 1000 hove, rema hove
Anmeldelser
Som nær-boende i flere år til denne REMA 1000 butikken, velger jeg nå å påpeke nettopp det som flere andre anmeldelser her påpeker, som det refereres til en butikk betjent som ved flere anledninger har utpekt seg som betydelig ubehagelig i sin måte å uttrykke seg på til kunder. Ser det nå også som nødvendig å konfrontere kjøpmann og daglig leder om denne dagens særs ubehagelige opplevelse med denne butikk betjenten. Absolutt alle øvrige av denne butikkens betjening med daglig leder, er det en sann og hjertevarm fryd å ha med å gjøre og takker fortsatt for en nå så flott oppgradert og kjekk liten lokalbutikk å handle i.
Trang parkering, liten butikk, helt ok for kjapp handel.
Bra butikk men utfordrende parkeringsplass med få plasser og dårlig asfaltert.
Har hatt flere opplevelser med én sur dame i butikken. Utrivelig butikk. Velger heller andre rema butikker ovenfor denne.
Fin butikk. Litt liten og gammel, også litt lite parkeringsplasser men ellers helt ok Drar heller til Spar eller Kiwi!
Helt toppers betjening! Topp service! Her blir man til og med ønsket en riktig god dag videre! Handleposene blir åpnet og det er ennservice jeg setter stooor pris på! Enkelt å kjapt å handle der både seint og tidlig! Godt utvalg på tross av lite areal på butikken. Super nærbutikk! Anbefales varmt for alle!
En butikkansatt, en dame, er permanent sur og spydig. Jeg glemte kvitteringen en gang, og da ropte hun på meg og kastet den på gulvet. I tillegg fikk jeg en gang kjeft fordi det var noe galt med strekkoden på varen. Skulle begynne å forklare hvordan en strekkode ser ut, som om det er kunden sin oppgave å se om den er i orden.
Alltid feil priser, masse varer som utgått på dato men de fortsatt ligger i hyllene og i kjøleskapene. I tillegg så er en av deres ansatte en dameer veldig uhyggelig! Jeg handlet her for å støtte lokale butikkene, men ikke lenger hvis dere ikke forbedrer seg !
Trang, mørk og uoversiktelig parkeringsplass. Mye søppel som blåser mot skogen som ikke blir ryddet opp. Ikke rullestol-/barnevognvennlig å gå inn i 2.etg. da heis ikke er personheis. Butikken er skitten, uoversiktlig og reolene ganske høye. Trangt mellom reolene. Lite rullestolvennlig. Personalet oppleves ofte som sure, likegyldige, kritiserende om du sier noe og høylytte. Noen ser ikke ut til å bry seg særlig om kundebehandling eller varebehandling og sender alt sammen ned på båndet og lar båndet gå slik varer blir ødelagte. Mange tomme hyller og mye varer på gulvet dager etter varelevering. Varene ser ikke ut til å bli fint behandlet når de slenges i hyllene og emballasjen tar skade. MYE dårlig dato på varene. Fri for hylla kan mangle produkter i flere uker. Uhyggelig at personalet runder hjørne til "personalparkeringen" og står der og røyker. Dårlig plasseribg på panteautomat på dager med mye kunder, da denne er i det trange inngangspartiet.
Kun kjørt forbi sikker like bra som andre rema 1000 men fint for de som bor der i nærheten lokal butikk
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til REMA 1000 Håbafjell med offentlig transport


Skogvokterveien 30 meter
27
N95
Håbafjellveien 120 meter
23
27
92
E90
N95
SK0223
Håbafjell 170 meter
27
N95
Melsheiveien 190 meter
23
92
E90
SK0223
Klokkerveien 280 meter
27
N95

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon REMA 1000 Håbafjell.

Sandnes supermarked

åpningstider, plassering. Håbafjellveien 4 kart bykart, satellitt visning. REMA 1000 Håbafjell adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på REMA 1000 Håbafjell. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om REMA 1000 Håbafjell med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Helgø Meny Bogafjell Helgø Meny Bogafjell 556 meter Veldig flott butikk,en god blanding av vanlig og høy kvalitets produkter til gode pri...
REMA 1000 Sandved REMA 1000 Sandved 2 km Grei plass men dårlig utvalg på laktosefritt
Internasjonal Mat Internasjonal Mat 6 km Internasjonal Mat
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler