facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rema 1000 Ringebu

Rema 1000 Ringebu
Adresse: Brugata 9, 2630 Ringebu
Telefonnummer: 61280400
By: Ringebu
Rute: Brugata 9
Postnummer: 2630


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 09:00 - 21:00


relaterte søk: rema 1000 ringebu åpningstider, rema 1000 vinstra, kiwi ringebu, coop mega ringebu, bunnpris ringebu
Nærliggende lignende selskaper
Europris Ringebu Europris Ringebu 78 meter Dette var stas! Utrolig hyggelig betjening! Litt kjedelig at det ikke var noen speil ...
Gausdal Landhandleri Gausdal Landhandleri 446 meter Særdeles ryddig og oversiktlig lager, meget hyggelig betjening og sentralt plassert. ...
Anmeldelser
Flott butikk, oversiktlig og enkelt å finne fram. Pluss for frukt og grønnsakstorg man blir møtt av med en gang man kommer inn, innbydende.
en fin butikk med hjelpsomme og koslige kassadamer/kassamenn pluss at det kommer inn mye nye varer
En meget flåååt butikk med go plass for en fin handel
Ryddig og fin butikk. Har alltid det jeg trenger. Koselig betjening.
Ansatt er lite serviceinnstillt ved bemerkelse på en vare blir pepet inn i kassen med 30% høyere pris enn det som står priset i hyllen, spør ansatt om å få det til den prisen det er priset til. Ansatt blir vist prisen på varen fysisk i hyllen, men rikker ikke på meningen og hevder det er feilprising og at kunder må se øverst i venstre hjørnet på prisetikett om det er en utgått vare. Eller stor plakat med pris skrevet på kampanje, må fjernes hvis det ikke er til den prisen lengre. Service må være imøtekommenhet som Eks:"takk for at du sier i fra, dette skal vi justere". Kunder forventer å få riktig informasjon.
Pen og ryddig butikk, men jeg blir veldig irritert over store plakater som liksom er tilbud men som er ordinær pris. Utgåtte varer må være slått ned med mer enn 20%.Når førpris heller ikke er oppgitt er det lett å bli lurt.
Kjekk ung mann bak kassen var særdeles trivelig. Men siden de var tomme for hot wings så kan jeg ikke gi mer enn 3 stjerner.
Fin butikk,men mangler det gode humør blant de ansatte..er ikke ikke det samme som før dessverre
Veldig ymse i frukt og grønt avdelingen. Mye dårlig. Fikk også kjøpt en vare som hadde gått ut på dato.
Tomme hyller og kort dato på det meste. Positivt med brødvarer fra en lokal baker, og ikke en storindustri baker som ikke engang gidder å steke ferdig brødet.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler