facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for REMA 1000 Sandvika Vest

REMA 1000 Sandvika Vest

Info

Dagligvarebutikk som ligger rett ovenfor Sandvika Storsenter. Her vil det komme informasjon om kampanjer og andre aktiviteter.

Adresse: Claude Monets alle 14, 1338 Sandvika, Norway
Telefonnummer: 67566300
By: Sandvika
Rute: Claude Monets alle 14
Postnummer: 1338


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 08:00 - 21:00


relaterte søk: rema 1000 gjettum, rema 1000 åpningstider julen 2018, rema 1000 bekkestua, kiwi sandvika, rema 1000 åpningstider, sandvika storsenter, rema 1000 asker, rema 1000 bærum
Anmeldelser
Noen hyggelige ansatte og greie priser, men de bryter personvernet på utlevering av pakker. I tillegg så er de så få på jobb at pakkene blir registrert helt i siste liten.
Noe er billig f.eks lasagne plater til 10 kr eller pasta og liten sjokolade men mye annet er vel noe dyrt.
Flott butikk med hyggelige ansatte.Manglet noe jeg skulle handle sist, og det ble umiddelbart hentet God service
Fin butikk, og han med det lange håret jobber der fortsatt. Stort pluss!
Dårlig utvalg av grillmat på fin sommerdag ellers rydding og bra butikk
Hei folkens kan jeg få to minutter av deres dyrbare tid!!!!... Kan vi gjøre naturen tjeneste en gang for alle så hadet det hvert kjempe fin håpper jeg blir hørt av alle nå!!!. KAN VI MENSKE GÅ OVER TIL PAPPIRPOSER I STEDEN FOR PLAST POSER!!!! FOR VI MÅ NÅ TA ETT GREP HER NÅ FOR VI MÅ TENKE PÅ DE SOM KOMMER ETTER OSS OG DYRA SOM ER RUNT OSS 24 /7 DAGER I UKA kan vi greie det der så hadet det hvert kjempe fin!!!. håpper jeg blir hørt av dere tussen takk for oppmerksomheten
Har en fyr som står i kassa med lyst langt hår, som er helt fantastisk hyggelig!! Hilser på alle som kommer inn, og slår av en hyggelig prat når du kommer i kassa. Anbefaler butikken ene og alene pga han!!
Ikke altformange kunder, men stort sett et jevnt sig hele dagen til en Rema forrterningen som har omtrent det samme standard vareutvalget som andre Rema butikker. Enkelt med parkering i Kommunegården. Verd et besøk.
"Gamle Rema er borte", lite forekommende/hjelpsommheten borte. Kan like gjerne finne andre rimeligere matvarebutikker - går av gammel vane. Vet aldri om tilbud som er eller kommer lenger. Spørre er nytteløst.
Sist jeg var Her, var D en god del varer som var gått ut på dato. IKKE bra Sjekk datostempling skal Du handle Her.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler