facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rema 1000 Siljan

Info

14 Juni 2017 KL:18:00. Da kan vi i Siljan endelig også tilby Rema 1000 sine lave priser og utvalg!
#SiljanPatrioten

Adresse: Sentrumsveien 40, 3748 Siljan, Norway
Telefonnummer: 35940000
By: Siljan
Rute: Sentrumsveien 40
Postnummer: 3748


åpningstider

Mandag: 07:00 - 22:00
Tirsdag: 07:00 - 22:00
Onsdag: 07:00 - 22:00
Torsdag: 07:00 - 22:00
Fredag: 07:00 - 22:00
Lørdag: 07:00 - 21:00


relaterte søk: spar siljan, spar siljan åpningstider
Anmeldelser
Kjempe bra, åsså har de så gode gronne druer ,store kjempe druer. Får ikke til handle nok av de. Forlate! Alltid er det like hyggelig og komme ned der. Blide ,hyggelige og hjelp med en gang om en trenger. Kjedelig vær ute så det hjelper med en tur på REMA 1000. Alltid egentlig.
Relativt liten, men grei Rema-butikk. Utvalget var litt varierende. Pluss for ladestasjon rett utenfor, noe som er praktisk på en strekning uten altfor mye lademuligheter.
Bra utvalg av varer, og hurtiglader for deg som trenger det.
En av de to fine nærbutikkene i Siljan
Var ikke imponert over ladestasjonen, mørkt og kun 1 i drift når jeg var der.
Ny og stor butikk som ligger fint til langs veien. Hyggelig og hjelpsom betjening som gjør det til et bra sted å ta en rask handlerunde om du skal innover mot oslo eller sørover mot Skien eller bare på handel i Siljan...
Hyggelig betjening og godt utvalg av varer. Håper på at rensligheten i butikken vil forsatt vare, da jeg har sett hygienen ikke holder mål i noen enkelte butikker. Kommer gjerne igjen!
Fin og stor dagligbutikk. Hyggelig betjening. Ligger svært godt til mellom Skien og tettsteder nordover. Her er det lett og raskt å handle på veien hjem. Som vanlig konkurransedyktige priser.
Absolutt å anbefale. Hyggelig betjening og ikke så mye folk.
Hyggelige folk som alltid møter en med et smil. Godt utvalg av varer og god beliggenhet i lokalmiljøet. Bestiller mer enn gjerne varer man savner.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler