facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for REMA 1000 Ski Storsenter

REMA 1000 Ski Storsenter

Info

REMA 1000 Ski Storsenter. I 3.etg nesten rett inn fra øverste parkering.

Adresse: Jernbanesvingen 6, 1400 Ski, Norway
By: Ski
Rute: Jernbanesvingen 6
Postnummer: 1400



relaterte søk: rema 1000 åpningstider julen 2018, joker ski åpningstider, joker ski, rema 1000 åpningstider påsken 2018, rema 1000 ås, rema 1000 antall butikker, rema 1000 kundeavis, rema 1000 åpningstider julen 2017
Anmeldelser
Jeg befinner meg her i Butikken akkurat nå, å fikk verdens beste kundeservice av en ung jente, billig lompene var utsolgt men henne sa at det ikke bare er utsolgt, hun gikk bak og begynte å lete å lete. Hun Komm tilbake med 1pakke bare, så spurte jeg om en annen vare kylling jeg hadde glemt at jeg spurte, men så kommer hun til meg og sier «de er dessverre utsolgt, ha en fin dag videre» top top, shoutout til deg
Oversiktlig og grei butikk. Enkelt å parkere på toppen av Storsenteret. Handlevognen kan trilles rett ut i bilen. Er også fornøyd med selvbetjeningskasser. Kommer stadig tilbake.
Verste Rema1000 som jeg har hatt som nærbutikk. De er ofte tomme for de viktigste varene, og mange av godterier er ikke spiselige engang fordi de er tørre.
Opplever ofte at varer som går ut om 1/2 dager ofte blir plassert bak varer med nyere dato.. Var der i dag, og oppdaget mange priser som ikke stemte..
Nå var mesteparten av det vi hadde på handlelisten, blant annet tilbudsvarer, ikke var på lager. De gangene vi går innom denne butikken går vi ut av butikken skuffet, og anbefaler andre matbutikker på dette grunnlaget.
God plass til rullestol mellom hyllene. Stort utvalg, grei rengjøring. Framstår som en flott butikk.
Stor og flott butikk lite med utvalg av øl og ferske varer
Veldig flinke ansatte. De er på tilbud siden. Stor butikk mye annen vare utvalg enn i vanlig rema-butikk du kanskje har i nærheten av deg. Veldig lur ting er å skaffe seg æ appen. Du får mange fine tilbud på det du handler mest.
En veldig god butikk med rikelig innhold av forskjellige varer. En av de beste Rema 1000 butikkene jeg har vært bort i. Ikke minst god service.
REMA er en enkel butikk den er ryddig og grei, alle holder en ganske god avstand til hverandre.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler