facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rema 1000 Stavern

Rema 1000 Stavern

Info

Rema 1000 Stavern sin offisielle facebookside!
Åpent 0700 til 2300 mandag til lørdag!
Velkommen!

Adresse: Holmejordet veien 31, 3267 Stavern
Telefonnummer: 33131420
By: Stavern
Rute: Holmejordet veien 31
Postnummer: 3267


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 07:00 - 23:00


relaterte søk: rema 1000 stavern åpningstider, rema 1000 skreppestad, rema 1000 larvik, matbutikk stavern, coop stavern, kiwi stavern, meny stavern, rema 1000 kvelluren
Anmeldelser
Kjedelig butikk, nesten ingen ansatte å spørre , stort sett en DÅRLIG butikk som ikke er verdt et besøk. Som vanlig er REMA 1000 dårlig på service og dårlig kvalitet på varer, GRILLMATEN er seig , dyr og dårlig ., De har DYRERE blomster enn på hagesenteret Gå til nabo'n; COOP, veldig mye bedre.
Blir stadig påmint om hvorfor jeg ikke handler her til vanlig - de er fri for helt vanlige "melk og brødvarer", samt varer de annonserer som har en bra pris, og så har de høyere pris på tilsvarende vare fra annet merke, enn f.eks konkurrenten over veien. De er fri for varer som har veldig lang holdbarhet til og med, og så har de egne størrelser på en del varer, som ikke er gunstig på pris ift konkurrenter. Her må man følge med! Jeg har til dags dato aldri gått ut derfra og kunne ha strøket av alle varer fra handlelista.
Et handlested jeg finner meget attraktivt med stor utvalg og fordelaktige priser.
Grei REMA 1000 butikk, var rimelig tomt i kjølediskene da vi var innom, selvfølgelig pga fellesferie tider akkurat nå. Grønnsakdiskene var også temmelig" ribba." Burde kanskje vurdere noe mer personell som legger ut varer.
Det er en fantastisk matbutikk, og for ikke snakke om de ansatte de er så koselige og hjelpsome så jeg vil anbefale Rema 1000 Stavern 1000%
Her er det ladestasjon for elbil
Fine lokaler , fin parkering . Koselig betjening . Har selvbetjente bilvask på plassen . Ligger oversiktlig og fint til ved en rundkjøring . Coop extra ligger ved siden av som også har stor parkering
Alle de daglige varene bestandig tilgjengelig. Veldig hyggelig og behjepelig personale. Butikken har wc , som er helt topp når barna er med å handler.
Dårlig utvalg og ofte tom for varer, men hyggelig betjening og gode parkeringsmuligheter.
Coop hadde sånn greie man putter luft inni for å ligge på. Tok ut plastikken jeg. Smart gutt, flink gutt. Gikk gjennom Rema etterpå, helt tipp topp opplevelse.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rema 1000 Stavern.

Stavern spesialforretning for dagligvarer

åpningstider, plassering. Holmejordet veien 31 kart bykart, satellitt visning. Rema 1000 Stavern adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rema 1000 Stavern. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rema 1000 Stavern med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Meny Stavern Meny Stavern 2 km Godt utvalg , koster ofte litt mere ,men de har gode tilbud for alle på budsjett.
EXTRA Stavern EXTRA Stavern 2 km Slår alle når det gjelder åpningstider. Trangt, men du får det du trenger.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler