facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Remove.no

Remove.no

Info

Remove AS har verdens mest effektive og skånsomme laser for fjerning av tatoveringer og pigmentflekker.



"Hårfjerning og tatoveringsfjerning med laser, hudklinikk og injeksjoner"
Adresse: Pilestredet Park 7, 0176 Oslo, Norway
Telefonnummer: 21525282
By: Oslo
Rute: Pilestredet Park 7
Postnummer: 0176


åpningstider

Mandag: 08:00 - 20:00
Tirsdag: 08:00 - 20:00
Onsdag: 08:00 - 20:00
Torsdag: 08:00 - 20:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: Remove Trondheim, Remove tatovering, Remove Oslo erfaring, Fjerne tatovering Oslo, Laser Hair Removal Oslo, Alexandrite laser Oslo, Nd:YAG laser Oslo, Remove konsultasjon
Anmeldelser
Jeg var SÅ nervøs før jeg skulle fjerne PMU’en på øyenbryna mine, men takket være herlige Hajar gikk det utrolig bra gjennom hele prosessen, og det føles nydelig for en som er litt over gjennomsnittet opptatt av bryn… Hajar fjernet ikke bare PMU’en uten problem, men hun tok seg også masse tid til å svare på alle bekymringene mine de var virkelig ikke få, både på telefon og mail! Remove - dere er så dyktige, ærlige og koselige! Dere er rett og slett RÅE!!
Super hyggelig betjening og service! Veldig koselige medarbeidere som bryr seg om deg og tar hensyn til dine behov. Anbefales på det sterkeste!
Utrolig fornøyd og kjempe god service! Tok både laserfjerning av hår og tattoveringer. De tar deg godt i mot og følger deg opp. Anbefales
Utrolig hyggelig og bra service! Jeg har bare hatt en time på laserhårfjerning, men kommer nok til å fortsette her!
Best hårfjerning klinikk. Hajar er super flink.
Jeg var på Remove for å fjerne en tatovering i nakken, og jeg trengte kun 6 behandlinger før den var helt borte! Alle jeg har vært i kontakt med her for fjerning av tatovering har vært profesjonelle og kunnskapsrike, og jeg har alltid fått gode svar på alt jeg har lurt på. De har også vært flinke til å informere godt om etterbehandling for et så bra resultat som mulig. Her er de effektive og tar godt vare på kundene! Om jeg skal fjerne flere tatoveringer er det absolutt hit jeg skal! Med dette gir jeg mine varmeste anbefalinger om Remove :
Remove er den klinikk som jeg virkelig vil anbefale til alle! Jeg har gått til flere forskjellige gjennom åren, men etter et år med diverse behandlinger hos Remove, så kommer jeg ikke til å gå til noen annen. De er meget faglig dyktige, de hører og ser deg og ser virkelig til at du alltid blir fornøyd. Jeg begynte med å fjerne en tatovering og deretter hårfjerning. Nå har jeg også gjort botox – 2 område, fillers i kinnben og hake. Og jeg er så FORNØYD! Jeg har fått en naturlig look og kommer fortsette med disse behandlingene her. Er også straks klar med fjerning av tatovering og hår og har flere venninner som også går til Remove, også de er så fornøyde med både personell og behandlinger!
Kunne ikke bedt om bedre behandling enn det Linn-Marie gir!!! Hun er utrolig dyktig på det hun gjør og tar så utrolig godt vare på deg som kunde. 10 av 10!!! Anbefaler Remove på det sterkeste.
Så fornøyd, gir 5 stjerner: Har fjernet tatovering, hår og tatt rynkebehandling her. Jeg ble overrasket over de raske resultatene jeg fikk etter fjerning av både tatovering og hår. Min behandler var super flink, rolig og ga meg en følelse av trygghet da jeg var veldig nervøs på første time. Anbefaler virkelig denne klinikken på det sterkeste:
Elsker teamet hos Remove. Ikke er de bare dyktige, men også utrolig snille og imøtekommende. Her er en ikke redd for å spørre og grave, selv ikke stille samme spørsmålene om igjen og om igjen om en er usikker. Jeg opplever dem som veldig profesjonelle! Og for ikke å glemme, min tattovering er nesten helt borte etter bare 3 behandlinger! Tusen takk til Remove for all god hjelp og service så langt!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Remove.no med offentlig transport


Stensberggata 160 meter
33
37
St. Hanshaugen 270 meter
21
33
37
FB5A
FB5B
Frydenlund 320 meter
11N
19N
1N
2N
FB5A
FB5B
Frydenlund 320 meter
17
18
19
Nordahl Bruns gate 340 meter
33
37

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler