facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rep Salg Import AS

RepSI.no (Rep Salg Import AS)

Trenger du en PERSONLIG Service-Partner for din Bedrift eller din Familie's mobile enheter?

REPSI.no er en Servicebedrift/Nettbutikk med mål om å:

- Yte den mest fleksible og beste servicen på reparasjoner av mobiltelefoner, nettbrett, Mac og PC .
- Salg av reservedeler & tilbehør til mobiltelefoner, nettbrett, Mac og PC fra vår base i Fredrikstad.

Vi sender over hele Norge!

* Meget gode priser.
* Raske og profesjonelle.
* Markedsledende kvalitet på mobil/nettbrett/Mac/PC tilbehør og deler.
* Bunnsolide leverandører og nettverk.
* Lover aldri noe vi ikke holder.
* Kvalitet før kvantitet.

Best på pris og best på kvalitet!

Du kan komme til oss med din telefon/nettbrett eller vi kan hente etter avtale.
Bor du langt unna kan du sende oss.

Vi har mange år's erfaring i å reparere telefoner, nettbrett og Mac/PC.

Vårt mål er å yte det lille ekstra som kundene savner fra andre steder, samt ha markedets beste reparasjons-deler for salg og for reparasjoner i eget verksted.

Kundene våre kan bestille og få varen levert hjem eller hente selv ved vårt serviceverksted i Fredrikstad.

Drivkraften henter vi fra fornøyde kunder og daglige nye oppdrag/utfordringer.

"RepSI AS Rep Salg Import AS er en Servicebedrift/Nettbutikk med mål om å yte den mest fleksible og beste servicen på reparasjoner av de aller fleste mobiltelefoner, nettbrett, PC og Mac + salg av reservedeler & tilbehør."
Adresse: Dammyr 16b, 1605, Fredrikstad
Telefonnummer: +4745400099
on.isper@tsop
By: Fredrikstad
Rute: Dammyr 16b
Postnummer: 1605


åpningstider

Mandag: 10-18
Tirsdag: 10-18
Onsdag: 10-18
Torsdag: 10-18
Fredag: 10-18


relaterte søk: Mobilreparatør Fredrikstad
Anmeldelser
Min Iphone 12 pro hadde blitt med på en lengre, ufrivillig dukkert i saltvann og tok kvelden. Jeg antok at det ikke var så mye å gjøre med den, men tok den likevel til en apple-butikk. De mente det ikke var så mye å gjøre siden den hadde vært i Saltvann. Så fikk jeg høre om RepSI og bestemte meg for å sjekke der.. og jaggu: Den hyggelige mannen tok imot meg med et smil, men antok at det nok var lite håp... han skulle likevel gjøre et forsøk og jaggu, noen timer senere fikk jeg telefon der han kunne bekrefte at han hadde renset opp, og byttet en saltskadet del og telefonen var som ny. Dette er et par år siden og telefonen fungerer knirkefritt ennå. Tipp topp service og kvalitet til en hyggelig pris! Anbefales på det varmeste!
Flinke, ryddig, kunnskapsrike og god service! Svært profesjonelle og alt virker veldig ordentlig!
har vært der for service både for min telefon og pc. har alltid vært fornøyd.. Tusen takk
Rask bytte av skjerm og hyggelig og god service
Betalte tusenvis av kroner for et skjermbytte og det er i for seg greit, men kun èn dag etter jeg fikk telefonen tilbake, sluttet skjermen å fungere. Min kundebehandler slo seg vrang og mente at det ikke var deres feil, og de nektet å refundere eller fikse skjermen igjen.. Ekstremt skuffet over at det finnes så uærlige mennesker!!! Absolutt et sted jeg ALDRI kommer til å handle igjen.
Har brukt Repsi AS flere ganger ved reparasjoner av både min og barnas telefoner, super service og god kvalitet på arbeidet som utføres. Anbefales!!
Byttet skjerm på en iPhone 11 her og ble meget meget misfornøyd. Da telefonen ble tatt i bruk etter reparasjon funket ikke touchen på høyre siden av skjermen. Tok med telefonen så fort jeg kunne tilbake til Repsi. Her mente eieren at telefonen hadde gått i bakken og at dette ikke ble dekket av garanti. Telefonen gikk aldri i bakken. Touchen funket ikke sekundet den kom ut av esken. Eieren sa selv at han personlig hadde testet telefonen og det at det ikke var noe feil med den ved utlevering. Det var montert en glasskjerm på utsiden av skjermen ved utlevering og denne mente eieren vi hadde tatt av fordi den var knust. Hvis touchen ikke fungerer optimalt er det naturlig å mistenke at glassbeskyttelsen er problemet ettersom skjermen under er helt ny. Vi tok derfor av glassbeskyttelsen og så ingen grunn til å ta vare på denne. Når vi kom inn i butikken sa eieren at vi måtte ut med enda 2700kr for å få skjermen fikset. Vi forklarte situasjonen men dette trodde ikke eieren noe på. Han begynte å heve stemmen mer og mer og til slutt sto han og ropte på oss fordi han mente vi jugde når vi sa telefonen ikke hadde gått i bakken. Han mente hans skuddsikre metode for å teste skjermen ved å flytte rundt på en app ikke kunne ha menneskelige feil. Etter all denne ropingen sa han vi kunne sende skjermen til USA og at de kom til å finne at den var mistet i bakken der. Etter en så dårlig opplevelse med personen bak disken var vi bare klare for å komme oss ut av butikken så fort som mulig. Jeg håper eieren tenker seg om før han tar i mot nye kunder for maken til dårlig kundeservice har jeg aldri vært borti. Jeg håper at eieren kan spørre om hva som har skjedd før man antar at alle er løgnere. Edit; Det at eieren påstår at jeg har kommet med trussler på nett og prøvd å hack googlekontoen hans viser hvor userriøs denne bedriften faktisk er. Det må være lov å legge igjen en dårlig review uten at du skal trykke den ned også. Jeg har ikke gjort noe annet enn å legge igjen denne reviewen fordi jeg oppriktig mener folk ikke burde oppsøke denne bedriften.
RepSi strekker seg langt i å gi god kundeservice . Faglig sterk med lengst erfaring her i byen . Meget fornøyd med reparasjon av min IPhone 12 Pro.
Jeg trengte raskt å finne et dekk til el-sparkesykkelen min, men resultatene i norsk google viste ikke noe. Men så fant jeg siden deres og bestilte et nytt dekk med slange! Mange takk. Dere var sannsynligvis eneste i landet med dette produktet på lager. Bedre å vente et par dager, enn 1,5-2 måneder fra Kina.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rep Salg Import AS. Dammyr 16b kart bykart, satellitt visning. Rep Salg Import AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rep Salg Import AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rep Salg Import AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler