facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Restaurant Bayard AS

Info

Rause porsjoner, fornuftige priser, rustikke lokaler med mye historie. Uformell og dyktig betjening som setter personlig service høyt.

Historie

Enkelt, ærlig og hjemmelaget!

Rause porsjoner, fornuftige priser, rustikke lokaler med mye historie. Uformell og dyktig betjening som setter personlig service høyt. Dette er bare noen av stikkordene som vi på Restaurant Bayard lever etter. Kom innom for en kaffe, et godt måltid eller bare et glass med noe godt i og opplev vår atmosfære :)

(Restauranten holder åpent utover kjøkkenets åpningstider)

Adresse: Freskoveien 16, 1605 Fredrikstad
Telefonnummer: 69334200
on.drayab-tnaruatser@tsop
By: Fredrikstad
Rute: Freskoveien 16
Postnummer: 1605



relaterte søk: bayard strømpefabrikk, bayard restaurant fredrikstad, bayard mathuset fredrikstad, freskoveien 16 1605 fredrikstad, bayard åpningstider, restauranter fredrikstad, www restaurant bayard no, bayards meny
Nærliggende lignende selskaper
Lille mat- og vinhus Lille mat- og vinhus 668 meter Veldig bra sted som vi kan anbefale. Utrolig god mat og 2 servitører som vi nesten ik...
Pizzanini Fredrikstad Pizzanini Fredrikstad 694 meter Pizzanini er en restaurant midt på bryggepromenaden i Fredrikstad, som tilbyr deg: pi...
Solveig's Pizza Fredrikstad Solveig's Pizza Fredrikstad 1 km Italiensk pizza med tynn bunn anbefales. God service!
Manstad Klær og Kaffe Manstad Klær og Kaffe 11 km Manstad kafé tilbyr kaffe og te fra Kaffekoppen, bakverk fra Christensen.Klær fra Par...
Veldigsulten Veldigsulten 15 km Mye god mat. Rimelige priser. Hyggelig personell. Absolutt å anbefale
Anmeldelser
Vi hadde bestilt bord og mat på forhånd. Maten kom etter en halvtime, juletallerken, pinnekjøtt og lutefisk. De beklaget at det var lite fisk, det hjalp ikke de to som dermed ikke fikk nok mat. De slapp å betale, og alle fikk kaffe og kake som plaster på såret. Det eneste vi var ordentlig fornøyd med var ostekaken, resten av maten var midt på treet. Det var fotballkamp, og masse fotballfans, dermed mye støy. Ikke det vi kaller rolig miljø. Men blide og hyggelige var de.
Veldig god mat, gode råvarer og gode kokker som virkelig vet hva de driver med. Det eneste stedet hvor norsk husmannskost blir servert. Flesk og duppe, kjøttkaker og annet snadder! Anbefales varmt. Holdt nesten på å glemme å si at prisene ikke avskrekkende de heller!
Klasse når det kommer til mat, live musikk som jeg ikke klarte å gi slipp på også den beste servicen jeg har hatt siden min mor ga meg alt på sølvfat! Skulle ønske jeg kunne gi 6/5 her altså!
Grei mat og dessert, men jeg og flere med meg synes ølet de hadde smakte lite eller litt ekkelt Noen mente det hadde med vask av glassene å gjøre. Godt var det uansett ikke. Men betjeningen og servicen var upåklagelig.
Pent og rent. Mater kom fort og bar preg av å være "hjemmelagd" i en bra sammenheng. Greie priser og mye plass, kan være greit ringe å sjekke om de har ledig bord på kvelden i helgene. Vi har kommet til full restaurant to ganger og prøver gjerne igjen på nytt neste gang.
10 mennesker i alder 5 til 73 år med forhåndsbestilt bord og mat opplevde at kl 17 en lørdag er nok dette i største laget. Et gullbryllup hvor det var flere retter. Det varierte fra terningkast 6 på kveite til langt ned på skala på hamburger og biff. U.t fikk fantastisk og varm kveite mens min kones rett var kald. Hamburger var meget spesielle og ingen av barna spiste opp. Betjening og service var meget god. Et meget variabelt måltid. Dessert meget gode og da alle retter.
Koselig sted med hjemmelaget mat og hyggelig betjening. Mindre hyggelig var det derimot å bli servert suppe med bedervet fisk. Desserten som kom på bordet som plaster på såret var til gjengjeld helt nydelig
Hyggelig spisested med god atmosfære. Maten smakte utmerket og servicen var upåklagelig. Kommer garantert til å dra dit flere ganger.
Koselig sted god mat rimelige priser. Feiret 75 års dagen min der sammen med fam, og venner Absolutt å anbefale.
Koselig sted, med god mat og hyggelige servitører. Ikke så stive priser heller
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler