facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Restaurant Caspar

Restaurant Caspar
Adresse: Rådhustorget 3 , Sandvika 1337, NO
Telefonnummer: 67 54 82 33
By: Sandvika
Rute: Rådhustorget 3
Postnummer: 1337


åpningstider

Mandag: 11:00-21:00
Tirsdag: 11:00-21:00
Onsdag: 11:00-21:00
Torsdag: 11:00-21:00
Fredag: 11:00-21:00
Lørdag: 11:00-21:00
Søndag: 12:00-21:00


relaterte søk: restaurant caspar budstikka, italiensk restaurant sandvika, restaurant sandvika, caspar sandvika åpningstider, fokus restaurant sandvika, restaurant sandvika løkketangen, ny restaurant sandvika, bakgården sandvika
Anmeldelser
Jeg er glad for at vi har Caspar i Sandvika. Maten er god og det er en av de få steder som har en bra restaurant atmosfære.Mat: 4/5
Hyggelig sted med rask servering. Var slutt på en del øl og servitøren glemte bort oss tror jeg men var mye folk så ikke noe problem. Maten kom veldig kjapt etter bestilling og smakte godt. Mange og rene toaletter. Tilrettelagt for personer i rullestol: Handikapp toalett på stedet.
Vi spiste pizza Bianca og pizza Burrata picante. Veldig gode pizzaer! Hyggelig personale og rask servering av maten. Det eneste som trekker litt ned er at det var veldig bråkete i restauranten på grunn av mye mennesker som sitter tett i tett, så det var vanskelig å ha en samtale uten å snakke høyt til hverandre. De kunne med fordel fjernet noen få bord for at man ikke skulle få følelsen av å sitte oppå hverandre, men jeg skjønner jo godt at de vil ha flest mulig kunder. Sånn sett vanskelig å gjøre noe med. Husk å bestille bord på dette stedet da det var fult en hverdag. Godt tegn!
Første besøk der i dag. Dere er dyktige: topp mat, flinke med vin og vi følte oss vel og godt ivaretatt uten at det var "påtatt og etter et skjema". Kommer garantert igjen. Til slutt: Antipastaen anbefales.Mat: 5/5
Glutenfri pizza koster 50,- ekstra, noe jeg synes var i overkant mye. Spesielt når pizzaen jeg fikk var mye mindre enn venninnen min sin. Maten var ok, og betjeningen hyggelig.
Hyggelig restaurant med grei mat men som veies opp med veldig bra service. God kaffe og veldig fin te meny
Tartufo pasta: 2.5/5 ikke noe truffle funnet Tartufo fries: 3.5/5 samme her, ingen smak av truffle Salad: 3/5Mat: 3/5
Rotete opplegg av Caspars betjening. Ventet lenge på å få anvist bordet vi hadde reservert på forhånd og da vi først fikk hjelp viste det seg at bordet vårt hadde blitt gitt til noen andre. Jeg og kjæresten ble satt alene på ett 6 manns bord, før en familie på 3 ble anvist til å sette seg rett ved siden av. Familien som kom etter fikk tatt bestilling og servert drikke før vi fikk noe form for service. Vi følte oss lite velkommene og gikk til slutt.
Hyggelig, virker litt som en ok restaurant, men fremstod i grunn som et rimelig pizzasted. Leverte ike helt etter forventningene denne gangen. Litt pågående, men hyggelig service. God utvalg av italiensk på menyen. Gikk for spaghetti arabiata som er relativt enkelt, men kan gjøres fantastisk, med litt kreativitet og innsats og gode råvarer. Den var desverre litt overkokt og platt både på smak og i presentasjon, og fremstod litt som en veldig stor barneporsjon. Mistenker at kokken ikke hadde kommet på jobb enda... Betjeningen kunne gjerne brukt sin iver til å anbefalt en deilig lunsj fremfor å klemme ut noe halvveis. Stedet virker å sikte seg inn på folk som har, en interesse for gode smaker.
Veldig mye støy, for personer med høreapparat.Mat: 5/5
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Restaurant Caspar.

Sandvika bistroer

åpningstider, plassering. Rådhustorget 3 kart bykart, satellitt visning. Restaurant Caspar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Restaurant Caspar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Restaurant Caspar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler