facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Restaurant Fjell og Fjord

Restaurant Fjell og Fjord

Info

NOK MAT & GOD MAT

13:00 - 20:00
Lunsj & Middags retter

Historie

Våre enestående kokker lager hjemmelaget og moderne god mat basert med lokale produkter! Hverdag eller fest, begravelse eller bryllup.

Vi vil hjelpe deg med ditt arrangement!

Vi er fleksibel på det meste – så kom med ønsker seint eller tidlig!

Åpningstider
TILGJENGELIG HELE ÅRET for grupper!
* Vi kan åpne for grupper på forespørsel *

Adresse: Lægreidsvegen 7, 5783 Eidfjord I Hardanger, Hordaland, Norway
Telefonnummer: +47 53 66 52 64
on.hffe@tsop
By: Eidfjord i Hardanger
Rute: Lægreidsvegen 7
Postnummer: 5783


åpningstider

Mandag: 13:00 - 21:00
Tirsdag: 13:00 - 21:00
Onsdag: 13:00 - 21:00
Torsdag: 13:00 - 21:00
Fredag: 13:00 - 21:00
Lørdag: 13:00 - 21:00
Søndag: 13:00 - 21:00


relaterte søk: restaurant eidfjord, quality hotel eidfjord, eidfjord fjell fjord hotel restaurant, overnatting eidfjord, fjord og fjell, hoteller i fjellet, eidfjord hotell, sjel og gane
Anmeldelser
Veldig hyggelig sted, meget god mat, hyggelige priser og fantastisk service. Virkelig verdt et besøk.
Flotte naturopplevelser, god mat og trivelig vertskap.Rom: 4/5
Helt herlig sted, og verdens koseligste betjening. Fine, rene rom. God utsikt.
4 året på rad vi har vært her med venner i mai. I år var vi 16 stk på mc tur som kjørte rundt i Hardanger. Trives vanvittig godt på hotellet, nydelig mat, god service, stille og rolig, samt en eier og ansatte som lager en vanvittig god stemning og strekker seg meget langt for at du skal trives. Jeg har også stått som arrangør på alle disse turene og reisefølge kan ikke få fullrost stedet og de ansatte nok. Anbefaler stedet på alle måter. Mvh Robert
Stoppet innom for å spise middag. De hadde kun buffetandebryst, røkt laks, stekt laks, stekt ørret, bolognese osv, men den var kjempegod! Veldig hyggelige servitører som tok hånd om oss. Kjøkkenpersonale som er ute og fyller på buffeten var også kjempehyggelig. Super beliggenhet. Stopper gjerne her neste gang, kanskje også for overnatting.
Fikk en hyggelig tekstmelding fra hotellet før ankomst og under hele oppholdet var det super service. Spiste også middag på hotellet og maten smakte fortreffelig. Absolutt et sted å anbefale ved overnatting i Eidfjord.
Så utrolig fantastisk service skal man lete lenge etter! Vi bodde ikke der, og var litt sene med frokost. Selv om de drev med å rydde bort, fikk vi lov til å spise der, og ble til og med tilbudt å få hentet fram mer vi ønsket. Så blide og flotte ansatte er det veldig moro å møte. Maten var i tillegg kjempegod, og restauranter hadde flott utsikt. Topp, topp, topp!
Koselig lite hotell i Eidfjord, med høge fjell på alle kantar. Innbyr til tur på eks Hardangervidda. Var der på Konferanse med innovasjon Norge forleden. God og rimelig mat, hjemmekoselig miljø, med god utsikt over fjorden. Heilt fine rom og god seng. Personlig omvisning i bygda og på museeum av eier Borgild Vik. Ein god plass å væra, det var Sutalaust og kjekt.
Var der på motorsykkel tur Et flott sted og et supert personale som serverte oss veldig god mat Tusen takk for denne gangen. Vi kommer tilbake
Perfekt beliggenhet, nydelig mat og utrolig hyggelig betjening! Vi har kost oss hele pinsen 2020. Kommer vi tilbake? Jada!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler