facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Restaurant Hot Shop

Restaurant Hot Shop

Info

Restaurant Hot Shop er en uformell restaurant med to valg;
booker du bord serverer vi fem retter til 795,-.
Om du ønsker å bare stikke innom for et glass eller noe å spise er det mulig. Vi har en bar med plass til seks gjester.

Adresse: Københavngata 18, 0566 Oslo, Norway
Telefonnummer: 46673718
By: Oslo
Rute: Københavngata 18
Postnummer: 0566



relaterte søk: Hot Shop Michelin, Hot Shop meny, Hot shot oslo meny, Hot Shop booking, Hot Shop VW, Hyde Oslo, Hyde restaurant, Jo Bøe Klakegg
Anmeldelser
Gå hit for fantastisk mat og service. Dette er den beste og mest personlige service jeg har opplevd på lang tid, i tillegg kunnskapsrik. Maten er av veldig høy klasse. Balansert og bare helt nydelig. Ble umiddelbart en fan av Hot Shop.
Beste restaurantopplevelsen jeg har hatt noen gang. Utrolig mat med fantastisk vin og service. Så velfortjent stjerne
Veldig god mat. Flink kelner og god stemning. En av de beste i Oslo om dagen
Fantastisk godt. Veldig hyggelige servitører, spesielt vedkommende fra Grimstad løftet kvelden et ekstra hakk.
Hot Shop er enkelt og greit en ordentlig fænsi restaurant som leverer ypperlig mat, vin, service og lokaler. Maten var god og spennende og utradisjonell samtidig. Fisken var perfekt stekt, alt var smøremykt mørt eller sprøtt og friskt. Vinanbefalingene var interessante og passet bra. Jeg kommer helt klart tilbake!
Stedet har flere informasjons kilder som sier at her er det drop in plasser i baren. Vi ankom litt over 1800 og alle plassene var ledige. Det ble imidlertid raskt informert om til oss av en servitør, at drop in var det ikke denne dagen. Dette ble også bekreftet av en herre, som også raskt snudde ryggen til oss når han ble fortalt at dette var vel ikke noe god service. Vi gikk ut og herren kom raskt ut med klar og tydelig beskjed om at han påberopte seg retten til å la ta reservasjoner akkurat når det passet han..
Omtrent så hyggelig og godt som det kan bli. Virkelig verdt pengene.Mat: 5/5
Topprestaurant har åpnet på Dælenga! Uten irriterende snobberi og jåleri, som ofte dessverre følger gourmet-restauranter, et koselig men enkelt hjørnelokale med store vinduer ut mot det lokale gatemiljøet. Et sted å senke skuldrene, ikke stramme nakken. Nesten som et Edward Hopper-maleri. Det var fantastisk mat, uten noen dupp ned i nivået underveis. Det lå skyhøyt hele veien. Dette er Jo Klakeggs sted. Rene og avstemte smaker, også med et tydelig øye til norsk tradisjon. Kjentes ikke traust, men rocka og friskt. Nepe, uer og reinsdyr. Vinene var tildels overraskende ved første luktinntrykk, men viste seg å passe perfekt til rettene. Dette stedet passer for unge folk og folk som er unge av sinn, de som elsker mat-kunst, men som kan spare seg for snobberi!
Bra og avslappet restaurant med nesten feilfri service og god mat. Det som trekker litt ned på en femretters der hver enkeltrett i og for seg er svært god, er at jeg kunne ønske en litt større bredde i smakopplevelsene. Nå ble de fleste rettene preget av et smør/fløtetungt smaksbilde. Vinpakken traff godt til flere av rettene, men ga lite ved et par av dem. En anbefalelsesverdig totalopplevelse som fristet til gjentagelse.
Uforglemmelig matopplevelse! Takk som tilberedte utmerket vegetarretter.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Restaurant Hot Shop med offentlig transport


Dælenenga 110 meter
30
Københavngata 130 meter
20
21
28
33
FB1
FB2
FB5
FB5A
FB5B
Carl Berners plass 420 meter
20
21
28
33
FB1
FB2
FB5
FB5A
FB5B
Birkelunden 440 meter
11N
12N
30
Birkelunden 480 meter
11
12
18

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Restaurant Hot Shop. Københavngata 18 kart bykart, satellitt visning. Restaurant Hot Shop adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Restaurant Hot Shop. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Restaurant Hot Shop med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler