facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Restaurant Sjøboden Son

Restaurant Sjøboden Son

Info

Restaurant Sjøboden er en hverdagsrestaurant med ærlig og god mat til fornuftige priser. Mat og drikke serveres med et smil og lave skuldre.

Adresse: Storgata 27, 1555 Son, Norway
Telefonnummer: 46544811
on.nedobojs@gnillitseb
By: Son
Rute: Storgata 27
Postnummer: 1555


åpningstider

Mandag: 12:00 - 23:00
Tirsdag: 12:00 - 23:00
Onsdag: 12:00 - 23:00
Torsdag: 12:00 - 23:00
Fredag: 12:00 - 23:00
Lørdag: 13:00 - 00:00
Søndag: 13:00 - 22:00


relaterte søk: restaurant son, sjøboden son åpningstider, solsiden son, ristorante 24 son, son bryggerhus, son kro, solsiden son meny, oliven son
Nærliggende lignende selskaper
Son Kro Son Kro 85 meter God mat og hyggelig betjening. Flotte utearealer
Hagestua Hagestua 114 meter Et flott plass midt i Son. Vakker hage og fin uteplass både for et lettere måltid og ...
Anmeldelser
Valgte å ta turen til Son igjen og landet også denne gangen på restauranten Sjøboden som må sies å være et av våre favorittsteder. Sjønær restaurant hvor det er mulig å sitte såvel ute som inne. Særdeles hyggelige servitører som sammen med maten, beliggenheten og været bidrar at stedet anbefales på det sterkeste. For vår del ble det denne dagen skalldyrplate jf. foto. Vi kommer igjen.
Hadde et fantastisk måltid hos Solsiden. Spiste dagens fangst og fikk servert nydelig kveite. Dette kjøkkenet er i toppklasse
Flott beliggenhet ved bryggekanten. En lite hyggelig serveringsdame virket sur og uhøflig. Øvrige servitører hyggelig. Grei mat.
Litt skuffende. Maten var ikke spes god dessverre. Servitørene var absolutt blide og hyggelige, men visste knapt hva de skulle gjøre. Dårlig organisert. Synd. For en så fantastisk beliggenhet, og forventningsfulle gjester, fortjener bedre!
Vi betalte øl og gikk da vi hadde ventet på maten i 45 min. Vi spurte underveis hvordan det lå an, fikk noe diffus forklaring om at pastaen måtte kokes og hentes…..Flere som kom etter oss fikk rask servering. Vi forstår at man glemme en bestilling, men da må kan si det som det er og rette opp tabben.
Restaurant Sjøboden er perfekt plasser ved bryggene i Son sentrum. Lokalene er preget av flott lafting. Det gir stedet et rustikk utseende, men øvrig innredning gir et nymotens og tidsriktig preg. Hyggelige lokaler. Menyen består av fisk og kjøtt, men avhenger litt av hva som er dagens fangst. Vi har forsøkt flere retter ved forskjellige anledninger og har vært fornøyd med kvalitet og smak. Hyggelig betjening. I godvær er det deilig å sitte ute. Uteserveringen har god skydd mot vind.
Bestilte 2 whiskey. Personalet opplyste ikke det ville være fra øverste hylle. 900 kr. Mat, 300. Son er langt fra verdens navle, og bør oppføre seg deretter.
Vi bestilte dagens fangst. Nydelig mat og fantastisk god fisk. Servitørene var i nærheten hele tiden å fylte på med vann, og dekket våre behov Blid og hyggelig betjening. Trekk for noe stive priser - men alt i alt fortjenes 4 stjerner.
Koselig sted med hyggelig betjening. Spesielt våre svenske venner som anbefaller masse forskjellige drinker
Fin beliggenhet rett på brygga i Son, fin og stor uteplass. Spicy sjømatpasta er min favoritt.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Restaurant Sjøboden Son med offentlig transport


Kleiva 180 meter
545A
545B
Kleiva 180 meter
Kleiva 190 meter
545A
545B
Son havn nord 310 meter
545A
545B
Son havn nord 310 meter

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler