facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Reto Bruktbutikk Bjølsen

Reto Bruktbutikk Bjølsen
Adresse: kongsberggata 8, Oslo, Norway
Telefonnummer: 40452862
By: Oslo
Rute: kongsberggata 8



relaterte søk: bruktbutikk oslo, retro, reto sverige, brukt elektronikk oslo, reto spydeberg
Anmeldelser
Mye morsomt å titte på, men det blir med det for prisene er veldig stive. Dumt at man og må spørre om pris på så å si alt da det ikke er merket.
Nordlendingen som ekspedere der, er utrolig humørsyk. Kan finne noen skikkelige "perler" der. Prisene varierer etter dagens humør.
Mye fine ting og hyggelige priser.
Dyktig og ikke minst trivelig innehaver som har alt, hvis ikke har han det nok allikevel : Faste kunder i fleng, og disse ivaretas på godt gammeldags krambu vis. Riktige priser i et menneskevennlig miljø med en veloverveid og troverdig filosofi i bunn.
Har aldri blitt mottatt med slik negativ holdning noe sted. Innehaver er en løgner og har ikk kunnskap om kunst! Kom med tre oljemalerier med orginalrammer fra 1940. Ikke noe verd sa han. Er selv kunstner og vet hva jeg snakker om! Solgte bildene for 1500 kroner stykk i en annen butikk! Innehaver er på jordet. Skulle satse på plastikkbiler i fremtiden!
Mye kult her og de har alt man trenger og ikke trenger
Spennende butikk, men altfor dyre priser. Man kan nesten kjøpe nytt. Man skulle tro de var interessert i å selge unna ettersom det går til en god sak og de får varene gratis, merkelig.
Fin bruktbutikk som har mye rart. Mye skrot, men man kan også gjøre noen funn. Verdt å merke seg at butikken er i to deler. Det er en til avdeling på andre siden av gaten som en ansatt må åpne for deg. Der er det mye elektronisk og bøker. Det eneste minuset jeg har å komme med er at det ikke står priser på varene. Man må altså spørre om pris og det er jo ikke noe man akkurat gidder på småting. Priser merket på varene hadde gjort butikken mye mer attraktiv.
Vi brukte Reto da vi skulle tømme en leilighet, og fikk en meget positiv erfaring. Trivelige folk, stilte raskt opp og tok med seg nesten alt vi hadde. Kan anbefales! Else Bech Øwre
Kjempe bra bruktbutikk, med så utrolig mye fint å se på evt kjøpe. Og prisene er absolutt ikke noe å klage på
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Reto Bruktbutikk Bjølsen med offentlig transport


Bjølsen 140 meter
37
54
Advokat Dehlis plass 250 meter
37
54
Arendalsgata 430 meter
20
37
54
FB1
Badebakken 490 meter
37
54

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Reto Bruktbutikk Bjølsen. kongsberggata 8 kart bykart, satellitt visning. Reto Bruktbutikk Bjølsen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Reto Bruktbutikk Bjølsen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Reto Bruktbutikk Bjølsen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler