facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Retro Bar og Livescene

Info

Bar og livescene med hyggelig atmosfære og betjening i et tidsriktig lokale. Live musikk, Jam kvelder,temakvelder mm.Aldersgrense 20 år. 18 år ved spesielle arr.

Adresse: Storgt.32, 2830 Raufoss
By: Raufoss
Rute: Storgt.32
Postnummer: 2830


Anmeldelser
God atmosfære, og god mat, hyggelig betjening. Men en skrubbsulten voksen mann med høy forbrenning blir nok ikke mett av maten der. Prisen var vel i det høyere skiktet.
Retro eatery som ligger rett ved siden av deres bar lokale er en restaurant du ikke skulle trodd var på en plass som Raufoss! Her er det meget god service, personal og en akkurat passe stor meny som kan endres til de forskjellige sesongene med spesifikke sesong retter! De har også til tider litt mere spesielle off menu valg som dry aged biff, wagyu burger og andre typer cuts som smelter i munnen! Jeg anbefaler på det sterkeste å prøve om du har mulighet!
Skikkelig god burger av 80% Kobe og 20% tørr modnet kjøtt. Gode fries, men de var nok ikke hjemmelaget. Herlig vertskap med service i blodet, og tid til å fortelle om menyen. Anbefales!
Til nå den beste puben jeg har vært på Super atmosfære,greie priser og en vanvittig god service
Fantastisk service,av en flott betjening. Alltid koselig å komme dit. Vanvittig mye bra musikk
Veldig bra mat og service
Hadde det ikke vært for denne baren hadde jeg verken hatt kone eller to barn! Finnes ikke bedre!
Ganske harry og høy musikk. Kaos og lite plass å sitte. Minner mer om fest på bygdahuset.
Fin plass med livemusikk og en perfekt plass og se fotballkamper på og hyggelige medarbeidere som gir veldig god service
Bra live musikk og godt øl når jeg har vært der
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Retro Bar og Livescene med offentlig transport


Brubakken skole 70 meter
440
480
Knut Hamsuns veg sør 130 meter
436
440
442
Raufoss sentrum 230 meter
103
403
4030
406
440
480
B47
Raufoss sentrum 250 meter
Raufoss sentrum 260 meter
103
403
4030
406
480
B46

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Retro Bar og Livescene.

Raufoss pub

åpningstider, plassering. Storgt.32 raufoss konsertsted kart bykart, satellitt visning. Retro Bar og Livescene adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Retro Bar og Livescene. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Retro Bar og Livescene med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
FREDRIKS PUB FREDRIKS PUB 47 meter Ble skjenket av bartenderen og endte opp med alkoholforgiftning. Hold dere unna, anbe...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler