facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Retrobarn

Retrobarn

Info

Retrobarn er en nettbutikk som tilbyr fargerike kvalitetsbarneklær, produsert under trygge og forsvarlige forhold.

Adresse: ELGFARET 20, 1415 Oppegård
Telefonnummer: 99356204
By: Oppegård
Rute: ELGFARET 20
Postnummer: 1415


Nærliggende lignende selskaper
Grafikk og Musikk As Grafikk og Musikk As 813 meter Grafiske og musikalske tjenester og her kommer det mere
Frankeringsrekvisita Frankeringsrekvisita 2 km Rask levering.
Anmeldelser
Utrolig fine klær av god kvalitet. Veldig hyggelig eier og ukomplisert handel alt fra bestilling, til henting, retur en vare var for liten og oppgjør. Anbefales for alle som ser etter klær av god kvalitet til sine barn. Liker spesielt godt de lekne mønstrene og fine fasongene. Kommer garantert til å handle her igjen!
Nydelige barneklær med spreke farger og morsomme mønstre. Veldig fornøyd med alt vi har handlet her, klærne er slitesterke og servicen er topp! Godt å vite at det man handler er produsert under trygge og rettferdige forhold. Anbefaler Retrobarn!
Kan helt klart anbefale Retrobarn! Ikke lett å finne barneklær i klare farger og morsomt design som ikke bare er rosa/lilla til jenter. I tillegg er klærne av en veldig god kvalitet! Nettbutikken er lett å bruke og varene ble raskt levert.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler