facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rett Hjem

Rett Hjem

Info

lunsj - kantine - catering - frukt - inneklima - renhold
Følg oss for nyheter og matinspirasjon

♡kundeservice
♡miljøansvar
♡lunsj

Historie

Rett Hjem ble etablert allerede i 1997. Vi er Norges eldste nettbutikk for dagligvarer, frukt og lunsj- og vi har lengst erfaring på markedet, noe vi er veldig stolte av! Vi er også medlem av Grønt Punkt.

Rett Hjem en del av Helt Opplagt på Jobben–konsernet.
Du som bedriftskunde får med dette tilgang på en rekke tjenester innen trivsel og helse på jobben i tillegg til det Rett Hjem har levert tidligere.
Ved hjelp av våre nå til sammen over 200 ansatte, tilbyr vi nå også et stort utvalg fruktkurver, betjente kantiner, lunsjkurver, varmmat og påsmurt laget av ekte kokker fra bunn av i vårt eget kjøkken, samt renhold og ren luft med rett temperatur.

Er det noe som ikke er tilfredsstillende ved levering, gjelder vår kvalitetsgaranti, ny vare eller pengene tilbake. Alle drikkevarer blir levert kaldt og vi tar panten i retur ved neste leveranse.


Vi gleder oss til veien videre, og håper du som kunde får glede av både nye og gamle tjenester i årene fremover!



Produkter

Dagligvarer, storhusholdning, frukt - og grønnsakskurver, lunsj og overtidsmat, påsmurt, catering, varmmat, renhold, ren luft, betjente kantiner, smoothie

Adresse: Slimeveien 2B, 1277 Oslo, Norway
Telefonnummer: 815 00 474
on.mejhtter@ecivresednuk
By: Oslo
Rute: Slimeveien 2B
Postnummer: 1277


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: rett hjem levering, rett hjem eiendommer, rett hjem post, rett hjem arkitekter, rett hjem bergen, rett hjem pluss, rett hjem bolig, meny rett hjem
Anmeldelser
Dårlig service ved utleveringsstedet og feil åpningstider er oppgitt
sprer søppel og reklame rett på din dør som man må betale for å bli kvitt
Oversatt av Google Ok Original Ok
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rett Hjem.

Oslo matdistributør

åpningstider, plassering. Slimeveien 2B oslo shopping og detaljhandel kart bykart, satellitt visning. Rett Hjem adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rett Hjem. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rett Hjem med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler