Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Rettedal Bilkontoll AS

Rettedal Bilkontoll AS
Info
Rettedal Bilkontroll AS er en nøytral kontrollstasjon for EU-kontroll. Salg av produkter for å ta vare på bilen og redusere reparasjonskostnader.

Geschichte
Vi selger bl.a Fluid Film, QMI, avfuktere og ozongeneratorer. Vi startet opp nettbutikken i år 2006 og har siden betjent hele Norge.

Den unike kombinasjonen av kontrollstasjon og salg av produkter har gitt oss ti års forsprang på erfaring og målinger. Vi ønsker å bruke vår erfaring til å hjelpe deg med å redusere dine reparasjons- og forbruksutgifter. Ikke bare bilbransjen, men alle som bruker motorer og maskiner, anvender våre produkter.

Vi har flere tusen faste bilkontrollkunder fra alle typer bransjer f.eks. skipsfart, olje, industri, anlegg, luftfart, landbruk og transport.

Daglig leder og biltekniker, Olav J. Rettedal, har bakgrunn fra bilverksted og NAF og har erfaring fra ca. 20 000 EU-kontroller og andre biltester, samt flere kurs ved Svensk Bilprovning.
Adresse: Næringsveien 6, 4323, Sandnes
Telefonnummer: 51651151
By: Sandnes
Rute: Næringsveien 6
Postnummer: 4323


åpningstider
Mandag: 08:00-19:30
Tirsdag: 08:00-16:00
Onsdag: 08:00-16:00
Torsdag: 08:00-19:30
Fredag: 08:00-16:00
Lørdag: X
Søndag: X

Google vurderinger
Å se bilen kundeservice. På opplevelse eu kjekk kontrollen. Under tilstanden å med fantastisk på være.
Og saklig dyktig, rimelige.
God og effektiv service.
Kjempegod service. .
Eu rettferdig kontroll.
Nivå helt service på topp! kjempefornøyd.
Flinke fort kontroll enkelt fagfolk. Eu utfører og anbefales!.
Gjør bilen tester kun hva skal. De og det.
Beste vet om. Jeg service.
Prisene inne meg utføres. Kunde på meget hvordan de bil i for hadde hva tips min eu en opererer og utbedres. Lov kontroll. Kunne meget være se stor få alt kontrolløren viste å kom alt å forklarte var fornøyd. Og er gir hvordan å de feilene det til konkurransedyktige. Trygghet med med som til med også kontrollen.
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Rettedal Bilkontoll AS

. Sandnes sola bil, fly, båt åpningstider, plassering. Næringsveien 6 kart bykart, satellitt visning. Rettedal Bilkontoll AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rettedal Bilkontoll AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rettedal Bilkontoll AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler