facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Riis Bilglass Kristiansund

Riis Bilglass Kristiansund

Info

Bilglass, Solfilm, Lyktepolering

Historie


Riis Bilglass Kristiansund

Vi bryr oss mer. Derfor er vi størst!

Vi i Riis Bilglass AS er stolte over å kunne fortelle at vi er Norges største bilglasskjede. Med over 100 avdelinger fordelt over hele Norge fra Alta i nord til Mandal i sør vil du alltid finne en førsteklasses bilglassavdeling.

En ting du kanskje ikke vet, er at vi helt siden Andr. L. Riis etablerte sitt glassmesterverksted i Trondheim i 1872 har vært en familiebedrift. I dag er det Frithjof Riis som er fjerde generasjon eier og leder i konsernet Andr L. Riis.

Andr.L Riis har i dag virksomhet innen bilglass, bygningsglass og eiendom. Selskapets strategiske fokus er vekst innen bilglass, både på grossist- og detaljistleddet. Konsernet har 250 ansatte og en omsetning på 520 millioner kroner. Kjeden Riis Bilglass har alene 200 ansatte og en omsetning på 350 millioner kroner.

Vi holder det vi lover.

Vårt mål er å få Riis Bilglass til å være overraskende bra. 96% av våre kunder er meget fornøyd etter et besøk hos oss. Hvorfor det? Blant annet fordi det er så enkelt, bekvemt og tidsbesparende. Vår filosofi er å tilby deg Norges mest personlige service og profesjonelt utførte arbeid — om du ikke er fornøyd så fikser vi problemet og dekker merkostnaden. Det garanterer vi!

Etikett

Du finner oss under Jysk på løkkemyra. (Gamle Rema1000)

Adresse: Verkstedv. 11, 6517 Kristiansund Nord, More Og Romsdal, Norway
Telefonnummer: +4709009
on.siir@rslin
By: Kristiansund Nord
Rute: Verkstedv. 11
Postnummer: 6517


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: riis bilglass wiki, riis bilglass lier, riis bilglass markedssjef, riis bilglass eier, riis bilglass kjedekontor, riis bilglass spylervæske, riis bilglass egenandel, riis bilglass solfilm pris
Anmeldelser
Hyggelig betjening og alt det der, men hettene til innfestningen på viskerarmene ble ikke satt tilbake på plass, heller ikke slangen til vindusspylevesken ble festet tilbake i klipsene sine. Fikk noen hetter som passet over mutterne, men de fant ikke de orginale. Det er synd at man må gå over bilen for å sjekke at alt er tilbake der hvor det skal være, man forventer bedre!
God service og hyggelig daglig leder. Det ble i mitt tilfelle glemt å bytte viskerne, men det ble gjort på dagen når jeg stakk innom. Også fikk jeg rikelig påfyll med spylevæske og en kopp kaffe. Bilen ble godt støvsugd og rengjort før henting. Anbefales! ~Hoss Curtis
Betjeningen er hyggelig og de skiftet den knuste bakruta i løpet av et par dager, men da jeg fikk tilbake bilen så var det fortsatt fullt av glassbiter i bilen.
Rask betjening og positiv holdning, kunne fulgt opp med å gå gjennom jobben med meg som kunde etter de var ferdige.
Veldig god service. Gjorde en god jobb.
Hyggelig betjening. Flott utført arbeid.
God og rask service
God service, gratis erstatningsbil, god service overalt
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler