facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rikke Svele Med Hund I Hjertet

Rikke Svele Med Hund I Hjertet

Info

Hundebutikk og kursvirksomhet. Vi tilbyr skreddersydd, kreativ og motiverende hundetrening på kurs eller privattime. Butikk med stort utvalg og gode priser

Historie

Rikke Svele, 36 år. Jeg er blid, utadvendt og lidenskapelig opptatt av dyr. Drevet med konk ridning i sprang og dressur i mange år. Har trent og konkurrert aktivt med hund nå i 12 år, både innenfor IPO, agility og lydighet. Har i dag en Rottweiler, en engelsk Staff, og ei Malle tispe. Trener hund daglig og konkurrerer i Lp Elite.
Utdannelse: 1 år hos Turid Rugaas, fokus på Adferd,stress og trening av hund. 2 år på Skogli hundeskole, 1 år som hundetrener, med fokus på adferd, stress nivå og samarbeid med fører og 1 år som instruktør. Har mye erfaring i det å holde kurs.
Jeg tilbyr privat timer, om du trenger hjelp med hunden hjemme i hverdagen, på trening eller i konkurranse ringen.
Jeg holder alle typer kurs, valp, videregående, aktiv hverdagshund, hund med utfordringer, og konkurranse kurs. Da lydighet er den hundesporten som ligger mitt hjerte nærmest, er det primært LP konkurranse kurs jeg kjører, rein Lp og bruks Lp.
På alle kursene vil jeg legge opp et individeult opplegg for hver enkelt, og jeg har kun små grupper, maks 5 stk, blir det fler har jeg med meg min gode hjelpe instruktør Kari Andreassen.
Jeg holder i dag hovedsakelig mine kurs i Tønsberg, på Jarlsberg travbane i samarbeid med Rottweiler klubben avd Vestfold. Jeg har stort fokus på stress mestring, riktig mental adferd og samarbeid mellom hund og eier. " Det hjelper jo lite om hunden kan mange øvelser og triks, om den ikke kan samarbeide med deg ute blandt andre folk og hunder". Men det kan det være mange grunner til, hunden kan ha feil forventninger i nærheten av andre, den kan være engstelig, sint, redd eller baare såååå glad i andre. Så har du en hund du kvier deg for å ta ut blandt andre, vil jeg gi deg god innføring i hvordan du skal kunne løse slike utfordringer, samtidig som vi har fokus på dette gjennom hele kurset.

Jeg kan også komme til din hundeklubb å holde kurs. Dagskurs, helgekurs, eller hva dere måtte ønske. Innhold og fokus områder på kurset avgjør dere.

Ta gjerne kontakt med meg om du har spørsmål ang kurs, privat timer eller bare for en hundeprat. Mail: [email protected], tlf 98416995, eller meldig her på facebook :)

Adresse: Gunnerudveien 10, 3085 Holmestrand
Telefonnummer: 98416995
By: Holmestrand
Rute: Gunnerudveien 10
Postnummer: 3085


Anmeldelser
Rikke et bare helt super
Fantastisk hundekurs!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rikke Svele Med Hund I Hjertet.

Holmestrand hundeinstruktør

åpningstider, plassering. Gunnerudveien 10 kart bykart, satellitt visning. Rikke Svele Med Hund I Hjertet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rikke Svele Med Hund I Hjertet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rikke Svele Med Hund I Hjertet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Holmestrand Hundeklubb Holmestrand Hundeklubb 4 km Flott sted, trener der selv.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler