facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Riksarkivet

Riksarkivet
Adresse: Folke Bernadottes Vei 21 , Oslo 0862, NO
Telefonnummer: 22 02 26 00
By: Oslo
Rute: Folke Bernadottes Vei 21
Postnummer: 0862


åpningstider

Mandag: 09:00-18:30
Tirsdag: 09:00-18:30
Onsdag: 09:00-17:00
Torsdag: 09:00-17:00
Fredag: 09:00-17:00
Lørdag: 10:00-14:00


relaterte søk: riksarkivet i oslo, riksarkivet kirkebøker, riksarkivet slektsforskning, riksarkivet sognsvann, riksarkivet trondheim, riksarkivet åpningstider, riksarkivet norge, gamle bilder riksarkivet
Anmeldelser
Service, en by i russland for Riksarkivet. Har nu prøvet at ringe til dere fra Danmark, kommer i en kø, hvorefter telefonen legges på. Har også prøvd å be om at derre ringer tilbake, det gjør dere, det ringer en gang og så legger dere på. Nummeret dere ringer fra kan man ikke ringe tilbake til da det ikke eksisterer. Hvad slags service er dette. 1 time og 5 minutter spilt. Det er ingen steder man kan få kontant på via hjemmesiden som bosittende i utlandet. Hvordan får jeg kontakt, eller ønsker dere ikke å ha kontakt med folk som bor i utlandet.
Har interessante foredrag. Ansatte er dedikerte til arbeidet og serviceinstilte.
Var der på kurs.
Kulturinstitusjon
one of the worst place i ever was. Useless, not helpfull crew and worst IT system i ever saw. Oversatt av Google en av de verste stedene jeg noensinne har vært. Ubrukelig, ikke hjelpsomt mannskap og det verste IT-systemet jeg noen gang har sett.
First visit. Found what I was looking for. Oversatt av Google Første besøk. Fant det jeg lette etter.
Super service.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Riksarkivet.

Oslo turistattraksjoner og historiske bygninger

åpningstider, plassering. Folke Bernadottes Vei 21 kart bykart, satellitt visning. Riksarkivet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Riksarkivet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Riksarkivet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler