facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ringebu Libris

Ringebu Libris
"Norli er en kvalitetsbokhandel med et bredt utvalg bøker og andre bokhandelrelaterte varer i alle kategorier og ansatte med god kunnskap."
Adresse: Jernbanegata 7, 2630 Ringebu
Telefonnummer: +4761280199
By: Ringebu
Rute: Jernbanegata 7
Postnummer: 2630


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:30
Tirsdag: 09:00 - 16:30
Onsdag: 09:00 - 16:30
Torsdag: 09:00 - 16:30
Fredag: 09:00 - 16:30
Lørdag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: libris sarpsborg, bokhandelkjeder, libris haugesund, bokhandel fredrikstad, vennesla libris, bokliv, libris tromsø, bokhandel kongsberg
Anmeldelser
Innehaveren var bare opptatt av å snakke i telefonen i en privat samtale og stenge butikken - ikke få et salg på tre bøker. Han lot tilbå være forbløffet over at en kunde reagerte på slikt manglende servicenivå. Glad jeg ellers bor et sted med alternativer!
Norli Ringebu er en allsidig bokhandel med stort utvalg av bøker. Bokhandelen har veldig god service. I tillegg til bøker og kontorrekvisita, får du kjøpt gullsmed varer, frilufts utstyr som kart, kikkerter, GPS, hundepeilere mm. I tillegg kan du se på foto utstillingen i kjelleren. Har du begivenheter som skal fotograferes, så kan de ordne det også.
Gode og faglige folk bak disken
Hyggelig bokhandel, har døm ikke så skaffer døm om mulig det du søker
Alltid beste service og en hyggelig prat Så topp det kan bli!
Hyggelig betjening med godt humør. Anbefales.
Alltid koselig og midt i gågata
Har det meste.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler