facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ringen Kino

Ringen Kino
Adresse: Sannergata 6 D , Oslo 0557, NO
Telefonnummer: 820 50 001
By: Oslo
Rute: Sannergata 6 D
Postnummer: 0557


åpningstider

Mandag: 11:00-21:30
Tirsdag: 11:00-21:30
Onsdag: 11:00-21:30
Torsdag: 11:00-21:30
Fredag: 11:00-21:30
Lørdag: 11:00-21:30
Søndag: 12:00-21:30


relaterte søk: ringen kino 4dx, ringen kino adresse, ringen kino program, ringen kino parkering, ringen kino supreme, ringen supreme, ringen kino 4dx program, ringen 2 kino
Anmeldelser
4DX var underholdende og morsomt. Trekker faktisk hele 2 stjerner for det absolutt dårligste varme kinogodteriet jeg har vært borti. popcornet var midt på treet, men baconsnacks var faktisk det dårligste jeg har smakt til dags dato. Rema 1000 sin self-branded er flere nivå over. Ringen kino sin smakte rett og slett ekstremt billig utnoe det ikke var. Den sombreros aktige greia smakte ingenting.
Aldri sett en så skitten kinosal noen gang. Var flekker på setene og koppholderne var klissete. Det var masse søppel mellom og bak setene og så ikke ut som det hadde vært rengjort på en stund. Selve effekten med 4DX var kul, men lyden sprakte flere ganger gjennom filmen. Tror ikle vi drar tilbake dit neste gang.
Var og så Avatar i 4Dx 3D. Det var litt av en opplevelse, både positiv og negativ. Setene beveger seg med det som skjer i filmen, men det er ganske intenst og følge med når man sitter og omtrent hopper ut av sete. Om du har med drikke så er det umulig og ta en slurk da man ikke aner når sete beveger seg i filmen. Og man sklir veldig ned i sete flere ganger i filmen da det er såpass mye bevegelse og man hopper i sete og blir slengt fra side til side. Det er også slik allerede i reklamen, før filmen har begynt. Man kan skru av den sprayen som er vann som er i sete. sånn at popcornet ikke blir bløtt, Men det hjelper lite når man får vann fra sete vedsiden av.. Jeg sliter ikke med ryggproblemer eller noe sånn, men jeg var veldig støl og hadde vondt i ryggen mesteparten av filmen og dagen etter, da fks når det er skyting i filmen så blir man slått i ryggen i sete, da det er en mekanisme. Det er det ingen advarsler om før filmen. Lite tips, man får ingen særlig opplevelse av filmen i 4Dx 3D om man ikke sitter i midten lengst frem. Da skjermen ikke er særlig stor så må man sitte og se fra siden så er det ikke noe særlig bra kvalitet fra den vinkelen.
Prøvde den nye med bevegelse å vannsprut noe som var en morsom opplevelse, filmen var Avatar2 som var lang noe som gjorde meg usikker på hvordan jeg ville føle meg ett par timer inn i filmen. Bekymringen min var ubegrunnet da 3 timer ikke bydde på noen problemer, prøver gjerne igjen.
Prisene.... Med noe godis; 296 kroner pro pers. God lyd, bra utsikt, gode stoler og lysshow kompenserer for noe. Men det handler om en drøy times underholdning.
Kult med 4d kino. Renholdet kunne ha vært noe bedre. Stoler fremstår som ganske skitne.
10 av 10. Har masse snacks i kiosk. Mange bra filmer går der. Komfortabel seter. Ligger ganske sentralt i sentrum. Anbefaler
Fin kino med bra beliggenhet. Supreme-salen var utrolig behagelig og nydelig bilde/lyd!
Grei lyd. Kronglete å komme seg ut etter siste forestilling hvis en har problemer i trapper.
Knallkult å prøve 4dx men litt dyrt....
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Ringen Kino med offentlig transport


Sannergata 80 meter
21
33
FB2
FB5
FB5A
FB5B
Birkelunden 170 meter
11
12
18
Biermanns gate 200 meter
11N
12N
Biermanns gate 210 meter
11
12
18
Birkelunden 220 meter
11N
12N
30

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ringen Kino.

Oslo kino

åpningstider, plassering. Sannergata 6 D kart bykart, satellitt visning. Ringen Kino adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ringen Kino. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ringen Kino med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler