facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ringerike Steinerskole

Ringerike Steinerskole

Info

Steinerskolen på Ringerike ligger i Åsbygda, på grensen mellom Ringerike og Jevnaker kommune.

Historie

Steinerskolen på Ringerike ligger i Åsbygda, på grensen mellom Ringerike og Jevnaker kommune. For å komme hit tar det 20 minutter med buss fra Hønefoss og 5 minutter fra Jevnaker.

Vi er en 10-årig grunnskole og som nabo har vi Almgrenda Steinerarnehage med tre avdelinger og gården på Solborg med dyr og aktiv gårds- og hagedrift. Steinerskolene tilbyr et pedagogisk alternativ og følger steinerskolenes egen læreplan, godkjent av offentlige skolemyndigheter.

I dag er det 34 steinerskoler i Norge hvorav 13 har videregående trinn. Det går i dag ca. 6000 elever i steinerskoler. I tillegg til disse er det 3 helsepedagogiske skoler med ca. 90 elever. Skolene knyttes ikke bare sammen av felles målsetninger og arbeidsformer her til lands, men er også en del av en verdensomspennende skolevirksomhet med ca. 950 skoler i 63 ulike land. I forhold til innbyggertall er Norge ett av de land som har flest steinerskoler. De norske steinerskolene er alle autonome skoler som på fritt grunnlag har sluttet seg sammen i Steinerskoleforbundet.

Adresse: Almveien 15, 3520 Jevnaker
Telefonnummer: 90 70 60 96
on.neloksreniets@ekiregnir
By: Jevnaker
Rute: Almveien 15
Postnummer: 3520



relaterte søk: steinerskolen, steinerskolen drammen, steinerskoler i norge, hva er steinerskolen
Nærliggende lignende selskaper
Jevnaker ungdomsskole Jevnaker ungdomsskole 3 km 243 elever 8-10. Trinn
Jevnaker Skole Jevnaker Skole 3 km Helt midt på tre karakter. føler at dette er for dårlig. #Skuffet ser helst at dere p...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler