facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ringside

Ringside
"Ringside er en familiebedrift som ble stiftet i 1963 med 40 ansatte. Vi har FG godkjenning for utførelse og vedlikehold av sprinkleranlegg, vi er F-gass sertifisert og anser oss selv som ledende innen prosjektering, utførelse og vedlikehold av alle typer varme, kjøling, sanitær, våtrom og sprinkleranlegg. Vi er sertifisert Thermiainstallatør og servicepartner på varmepumper og styrer over 30 dataundersentraler via eget SD anlegg EcoStruxure. Vi har butikk på St.hanshaugen samt Norges største Bademiljø butikk på AlnabruVi er din komplette VVS-tekniske entreprenør og din naturlige samarbeidspartner enten det skulle gjelde pakningsskift eller serviceavtale på større bygningsmasse. Kontakt oss for ytterligere opplysninger."
Adresse: Biskop Gunnerus gate 2 , Oslo 0154, NO
Telefonnummer: 22 41 43 70
By: Oslo
Rute: Biskop Gunnerus gate 2
Postnummer: 0154


åpningstider

Mandag: 07:00-23:00
Tirsdag: 07:00-23:00
Onsdag: 07:00-23:00
Torsdag: 07:00-23:00
Fredag: 07:00-23:00
Lørdag: 10:00-23:00
Søndag: 11:00-23:00


relaterte søk: ringside rørlegger, boxing gloves, ringside boxing
Anmeldelser
Anbefales ikke for energiboring/bergvarme. Prosjektet ble veldig uprofesjonelt og dårlig håndtert av denne leverandøren. Ble ikke ferdig før 1,5 år etter bestilling og vi måtte hele tiden mase for fremgang, gjennomføring og respons.
En stor takk til Bademiljø Ringside. Vi har gjennomført en totalrenovering av vårt gamle bad med riving og full gjenoppbygging fra grunnen av. Håkon og Esther har vært gode samarbeidspartnere i utformingen av vårt baderom. Vi hadde en dynamisk kommunikasjon gjennom hele prosjektet, der alle våre endringsforslag ble fulgt opp eller forbedret uten problemer. Vi opplevde alle våre håndverkere som faglig dyktige, opptatt av detaljer, perfeksjonistiske, kreative, ryddige og med høy arbeidsmoral. Et gammelt bygg og spesialløsninger har vært utfordrende. Utførelsen har i mange tilfeller vært av særdeles god standard. Noen mindre reklamasjonspunkter fra vår side har blitt utbedret uten diskusjon. Vår beste anbefaling til Håkon, Esther, Jakub, Zbyszek, Viggo, Glenn, Vidar og Morten og noen til.
Veldig godt, ærlig, vennlig og pålitelig jobbet! Stor takk!
Kjøpte dusjdører på Bademiljø på Alna, rørleggeren skulle ta kontakt for å avtale time til hjemlevering og montering. Han tok kontakt etter et par dager og vi avtalte tid. Når dagen kom, dukket ikke rørleggeren opp jeg hadde tatt meg fri fra jobb, jeg fikk heller ikke tak i han som hadde satt opp avtalen. Gikk derfor innom Bademiljø for å høre hva som skjer. Selgeren der visste ingenting, men skulle be rørleggeren ringe meg dagen etter. Det gjorde rørleggeren ikke. På ny dro jeg ned til Bademiljø, snakket med en annen selger. Han skulle få butikksjefen til å se på det. Dagen etter ringte rørleggeren meg igjen, ny time ble avtalt. Denne gangen dukket rørleggerne opp, fikk montert dusjvegger. Monteringen tok over 4 timer de gamle dørene hadde jeg fått fjernet tidligere, slik at det kun var å montere opp de nye dørene. Over 10000,- for å få montert på plass dørene. Når man leier inn fagpersonell, forventes det en viss service og et bra resultat. Akryl mellom veggen og dørene er flisete, og stedvis manglende. Rørleggerne var i det minste hyggelige, men jeg anbefaler desverre ikke Ringside Rørleggerbedrift.
Vi har akkurat fått installert en steam dusj 4.10.23. Er veldig fornøyd. God kvalitet og dyktige folk. I tillegg var de blide og hyggelige. Unni Johnsen og Simon Michelet
Utrolig flinke og hyggelige Folk og kommer til avtalt tid og strekker seg utrolig langt for å tilfredsstille mine krav og ønsker. Montørene Viggo gjorde det lille ekstra for å løse mine ønsker som ikke leverandøren greide.
Kunnskapsrike, profesjonelle og serviceorientert lokal rørleggerforretning. Kommer til tia, gjør effektivt og grundig arbeid som faktureres i tråd med avtale.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ringside.

Oslo kiosk

åpningstider, plassering. Biskop Gunnerus gate 2 kart bykart, satellitt visning. Ringside adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ringside. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ringside med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Yummy Heaven Arkaden Yummy Heaven Arkaden 59 meter Det var helt grusomt. De var utsolgt for sure kirsebær.
Narvesen Narvesen 86 meter
7-Eleven 7-Eleven 126 meter
Narvesen Narvesen 179 meter
Narvesen Stortorvet Narvesen Stortorvet 185 meter Feil info om åpningstider! Natt til lørdag og natt til søndag har de åpent til 04:00....
Cmb Plukk og Miks Cmb Plukk og Miks 196 meter
Narvesen Narvesen 200 meter
Narvesen Oslo City Narvesen Oslo City 211 meter Meget fin kiosk, åpen og luftig, hyggelig personale
7-Eleven 7-Eleven 242 meter Hos 7-Eleven får du alltid kjøpt ferskbrygget kaffe, nystekte boller, varme retter, i...
Vi Tre Vi Tre 277 meter
Lekkerbisken Kiosk Lekkerbisken Kiosk 380 meter Koselig lite sted med veeldig god kaffe! Kommer garantert tilbake hit flere ganger. S...
Deli de Luca Deli de Luca 400 meter
S Kiosk S Kiosk 444 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler