facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ringve botaniske hage

Ringve botaniske hage

Info

Følg oss også på Instagram: @ringvebotaniskehage

Adresse: Lade allé 58, NO-7491 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 0047 73592269
By: Trondheim
Rute: Lade allé 58
Postnummer: NO-7491



relaterte søk: ringve botaniske hage åpen dag, botanisk hage cezinando, ntnu ringve botaniske hage, ringve museum kafe, ringve botaniske hage bryllup, ringve museum kommende aktiviteter, botanisk hage oslo, trondheim hage
Nærliggende lignende selskaper
Høyt & Lavt Trondheim Høyt & Lavt Trondheim 2 km Høyt & Lavt Trondheim
Anmeldelser
Høstlig, ender og gode dufter fra blad og trær. Foringsplassen var tom for fuglemat, så der var det lite fugler å se. Ellers en fin hage og rusle søndagstur i.
Mange forskjellige planter spredt ut over et flott parkområde. Planter godt merket med artsnavn. Trærne var ikke like bra merket.
Veldig fint område. Rolig og fredelig, mye vakre blomster og trær.
Veldig interessant å få navn ogvforklæring om så mange planter og blomster. Det er et sted man ønsker å komme tilbake ofte.
En nydelig dag på Ringve Botaniske hage 1.11.2020
Blomster.busker og trær du ikke finner på en bedre samlet sted.
Fin botanisk hage, en liten andedam med ender. Oppe i bakken ligger Ringve gård, der er det museum, suvernir shop og en koselig kafé.
Helt supert å gå tur. Flott familiepark også. Trekunsten rundt i parken er kronen på verket..
Herlig hage. Mye pokemon
Stort, fint område, velegnet sted for læring om flora og for rekreasjon. Litt mangelfull merking av planter her og der, men de aller fleste er navngitt på både latin og norsk. Stor andedam med rikt fugleliv.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler