facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Risøya

Info

Mellom idylliske holmer og skjær ytterst i havgapet ved Telemarkskysten finner vi Risøya – en sjarmerende øy med fantastisk beliggenhet.

Historie

Velkommen til Risøya; en idyllisk øy ytterst i havgapet.

Risøya har alt du kan drømme om; hvite naturstrender, flotte svaberg, utsikt mot havet, grillplasser, sjarmerende brygger med sen kveldssol, pent opparbeidede grøntarealer, fotballbane og beachvolleybane.

Her kan du stå tidlig opp og ta et friskt bad med morgensol i øst, og nyte et bedre måltid med solnedgang i vest.

Risøya har fantastiske muligheter for større grupper på 20-150 personer. Vi tilbyr et rikt utvalg av opplevelser og aktiviteter. Om ønskelig skreddersyr vi pakkene for deres gruppe.

Risøyas beliggenhet gir rike muligheter til fantastiske opplevelser. Fiske, vannsport, hinderløype, havsafari, seiling, kanopadling, havkajakk, kitesurfing og krabbelystring. Her kan du få mektige naturopplevelser ytterst i havgapet, uansett vær, nesten hele året. Og sist men ikke minst, nyte livet, våkne til solskinn, bade, grille og avslutte dagen i vakker solnedgang.

Man kan komme til Risøya ved å ta ferge fra Brevik til Bjørkøya og gå derfra over til Risøya. Det er en 10 minutters gåtur fra Bjørkøya til Risøya. Alternativt kan vi tilby passasjer-transport med våre Risøya-båter som ligger i Salen Båthavn.

Skal du feriere på Risøya kan vi anbefale at du leier din egen båt fra Skager Service som også holder til i Salen Båthavn.



"Risøya er en vakker øy i skjærgården ut mot Langesund. Øya har tre topp moderne hytter til utleie, med komfortable fasiliteter. Ferie på Risøya passer perfekt vår, sommer og høst med muligheter for mange forskjellige aktiviteter. Du har nærhet til skjærgården, havet og turer innover på flere øyer i nærområdet. Risøya er perfekt for badeferie, fiske, hav-safari og sosiale sammenkomster. Har du båt selv, så er det enkelt å legge til. Vi tilbyr også transport med båt ut, hvis dere trenger det. Risøya passer perfekt for korte og lengre familieferier, firmaturer, gruppeturer og sammenkomster med venner og bekjente.Besøk vår hjemmeside for booking!"
Adresse: Risøya, Langesund, Norway
Telefonnummer: 97514819
By: Langesund
Rute: Risøya


Nærliggende lignende selskaper
Puls Skjærgården Puls Skjærgården 2 km Takk for et fint opphold! God om enn litt kaotisk frokost, hyggelig personale, fine o...
Nustad Sykkelservice Nustad Sykkelservice 2 km Nustad Sykkelservice foretar service og reperasjoner på din sykkel til en hyggelig pr...
Team Olex/Garmin Team Olex/Garmin 3 km Team Olex/Garmin består av Lars Holte, Andreas Næristorp og Jon Kolstad Her deles bil...
Klesbeskyttere / smekker for store og små Klesbeskyttere / smekker for store og små 3 km Vi har mange bruk for klesbeskyttere. Kjempe smart, og andre ganger nødvendig.
Solarbuddy Solarbuddy 3 km
Anmeldelser
Kveldsol her! Må oppleves Idyllisk og helt nydelig plass.
Nydelig beliggenhet og førsteklasses hytter
Flotte hytter med god plass
Oversatt av Google Natur... hva mer vil du? Original Natur... what else you want?
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler