facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rissa hotell

Rissa hotell

Info

Bistro'n (restauranten) er stengt!

Historie

Rissa Hotell er et lite hotell med overnatting, har 20 rom på selve hotellet og 32 i Annekset.

I Bistro'n serverer vi ekte og enkel mat fra småretter til hovedretter.

Adresse: Rådhusveien 15, 7100 Rissa, Norway
Telefonnummer: 73850850
on.lletoh-assir@gnikoob
By: Rissa
Rute: Rådhusveien 15
Postnummer: 7100



relaterte søk: rissa hotell og brakkerigg as, hotell fosen, rissa hotell norway, overnatting fosen, hotell rissa norge, hotell brekstad, camping rissa, hotell stadsbygd
Anmeldelser
Var der 3 dager i jobbsammenheng og det var VARMT og ingen ventilasjon. Fikk utlevert en vifte som surret 24/7 og nesten umulig å få skikkelig søvn pga varmen. Hotellet er dyrt og trenger oppussing, tenker da på at jeg kunne se gangen utenfor rommet etter at døren var lukket...stor glippe mellom dør og karm. Blir neppe flere overnattinger der, jobb eller ikke om det ikke dukker opp ventilasjon i bygget.
Trivelig spisesal, god frokost, god seng, rent og greit, men vegg til vegg teppet på rommet var ikke rent. Dette trakk ned en stjerne.
Her kan du virkelig kose deg med mat i verdensklasse. Trivelig vertskap, som gjør jobben sin utmerket. Ta en tur da vel!
Styr unna!, useriøs bedrift. Booket lenge før oppholdet, den dagen vi skulle overnatte hadde de booket hele hotellet til noen andre. Dette fikk vi vite ved en tilfeldighet nå vi ringte samme dag. Du skal lete lenge etter noe mer uprofesjonelt.
Veldig slitt hotell. Men frokosten var meget god, og kundeservicen var bra selvom de ikke var tilstedet.
Det er fint og trivelig på Rissa hotell ft. God mat og service. Nå må folk bruke stedet
På turen det mest koselige sted. Litt slitt, men bar og restaurent helt på topp. Maten smakte fortreffelig. Hyggelig betjening. Det ble litt varmt på rommet i 2 etg.
Dette er en tidskapsel fra 90-tallet. Renholdet er bra, men standarden har sett bedre dager. Hotellet er fremdeles i drift, selv om nettsidene ikke virker skikkelig, og Facebooksidene ikke har blitt oppdatert på lenge.
Var kun på resturang Bare Lykke; Bra og mye mat, hyggelig personale Anbefales
Hyggelig personell og en bra resturant Rommene trenger oppussing
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Rissa hotell med offentlig transport


Rissa skysstasjon 180 meter
350
452
5501
5502
552
5521
5523
Rema 1000 Rissa 360 meter
452
552

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler