facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rissa Jakt- og Skytesimulator

Rissa Jakt- og Skytesimulator

Info

Rissa Jakt og Skytesimulator er lokalisert i Rissa sentrum. Her kan du komme å trene med ditt eget våpen på svært realistiske moduler og jaktsituasjoner.

Historie

Tren med ditt helt eget våpen på vår svært realistiske jakt og skytesimulator. Simulatoren tilbyr både stor- og småviltjakt, skyt på løpende elg å få en analyse av ditt treffpunkt og hvordan du følger dyret med våpenet ditt. Simulatoren tilbyr moduler som: Villsvinjakt, bjørnejakt, elg og hjortejakt, rype, fasan og andejakt

Når det gjelder bestilling og booking så vil alt foregå på avtale. Vi har ikke noen spesielle "åpningstid". Dette er av den grunn at det ikke er hensiktsmessig å være for mange på en gang, derfor kjører vi en booking løsning slik at man får være alene når man skyter.

For booking: ta kontakt her på facebook eller på telefon. Vi anbefaler ikke større grupper enn på 6-8 personer. Skulle man mot formodning ønske å være flere, ta kontakt så får vi til en avtale med utvidet tid.

Adresse: Nedre Fallet 10, 7100 Rissa, Norway
Telefonnummer: 95702615/91897919
moc.liamtoh@miesrakso
By: Rissa
Rute: Nedre Fallet 10
Postnummer: 7100


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler