facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rissa Sanitetsforening

Rissa Sanitetsforening

Info

Rissa Sanitetsforening er en veldedig organisasjon som blant annet forvalter bygg som Terapibadet, Kløverstua og flere boliger for eldre i Rissa.

Historie

Rissa Sanitetsforening ble stiftet den 13. februar 1910. Foreningen har blant annet stått bak bygg som Kløverstua, Terapibadet, Boliger for eldre og eldreboliger i Strømmen borettslag.

Boliger for eldre
Boligene ble bygget fra 1975 til 1979 og stiftelsen Boliger for eldre bestyrer 16 leiligheter og 2 hybelleiligheter for eldre ved Årnseth i Rissa.

Terapibadet i Rissa
Sanitetsforeningen hadde i flere år frem til 1989 benyttet bassenget på Åsly skole. Her hadde de fått varmere vann "enn normalt" på de kveldene de benyttet bassenget, men ikke i nærheten av de 33-34 celsius som var ønsket. Etter 3-4 år med søknader og planlegging ble Terapibadet bygget i 1989. Rissa Sanitetsforening stod for de fulle kostnadene med utbyggingen. Terapibadet er fortsatt hyppig brukt, og badet holder åpent to dager i uken gjennom vinterhalvåret. (Fredag 18:00-19:30 og Lørdag 11:30-13:00) og er ellers tilgjengelig for utleie i ukedagene. Informasjon om terapibadet finner du her på facebook: https://www.facebook.com/Rissaterapibad/

Kløverstua
Kløverstua, som ligger like ved Terapibadet, er Rissa Sanitetsforenings sitt eget lokale. Bygget leies imidlertid hyppig ut til arrangementer som bursdager, møter og andre tilstelninger.

Leikarstu
Leikarstu ligger like ved Kløverstua og er beregnet på barn. Lokalene åpnes to ganger i uken for barn, onsdager og fredager, og er ellers tilgjengelig for utleie for aktiviteter som barnebursdager og lignende.

Omsorgsboligene - Strømmen borettslag
Sanitetsforeningen var en av pådriverne for utbygging av omsorgsboligene i Strømmen borettslag i Rissa sentrum. Foreningen bidro også med 900.000 kr til prosjektet.

Adresse: Årnsetveien 21, 7100 Rissa, Norway
By: Rissa
Rute: Årnsetveien 21
Postnummer: 7100


Nærliggende lignende selskaper
Turbo Ducks Racing Turbo Ducks Racing 257 meter Verksted & Racing Team
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler