facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rituals Cosmetics

"Inspirert av visdommen i eldgamle tradisjoner fra asiatiske kulturer, har vi skapt en omfattende kolleksjon av luksuriøse produkter til hjem og kropp, men til en overkommelig pris. Vi ønsker å berike livet ditt med signaturdufter som er omhyggelig designet og komponert av verdens dyktigste parfymører."
Adresse: Madlakrossen 7, 4042 Stavanger, Norway
Telefonnummer: +4741297504
By: Stavanger
Rute: Madlakrossen 7
Postnummer: 4042


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: Rituals salg, Rituals nettbutikk, Rituals Gavesett salg, Rituals produkter Dame, Rituals Outlet, Rituals Norge, Rituals produkter, Rituals butikker
Anmeldelser
Veldig god service og informasjon om produktene. Tok seg god tid.
Det perfekte stedet til å finne gaver til damer og menn. Deilige produkter og fornuftige priser! Her kan du spe på med en liten greie til en annen gave, en liten oppmerksomhet, noe "bare fordi", eller kjøpe store gavepakker med flere produkter. Fine, rene lokaler, alltid antiback tilgjengelig og personell med munnbind, det setter vi pris på i disse tider!
Har veldig lyst til å skrive min erfaring fra denne butikken. Traff en ubeskrivelig flink ansatt som jeg bare måtte få vite navne til, som da var Camilla, håper at jeg skrev riktig. For en service jeg fikk. Hun dama kan jobben sin, og jeg ble anbefalt alt som passer til huden min. Fikk i tillegg flere vareprøver Skulle ønske at alle var som henne. Keep on with the good work!
Ok opplevelse. Ansatte var veldig på og kom tilbake flere ganger for å pushe. Lite effektiv arealbruk mitt i Stavanger prisen er høyere en den burde være
Elsker de få produktene jeg har brukt og prisen er overkommelig selv for en litt gnien sjel ; kommer til å unne meg flere og flere av disse produktene fremover.
Veldig fint lokale, hyggelige ansatte, enkelt og finne frem også. Det er ikke så mye å mislike siden hvis man går her så vet man hva man skal forvente.
Veldig hyggelig betjening og god service.
Kjempe fin butikk og veldig hyggelige ansatte!
Ryddig og fin butikk, med fantastisk hyggelig betjening
Utrolig god service, og gode anbefalinger
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rituals Cosmetics.

Stavanger kosmetikkbutikk

åpningstider, plassering. Madlakrossen 7 kart bykart, satellitt visning. Rituals Cosmetics adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rituals Cosmetics. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rituals Cosmetics med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
SkinTonic Kilden SkinTonic Kilden 4 km Oversatt av Google Fantastisk Original Superb
H&M H&M 4 km
KICKS KICKS 4 km KICKS er Nordens ledende skjønnhetskjede og tilbyr et helhetskonsept innenfor makeup,...
Koch Parfymeri Koch Parfymeri 4 km best shop.. stor gleden handle fra dere
M&G cosmetic&provisions M&G cosmetic&provisions 4 km We offer a variety of products in the cosmetic and provisions, Hair Extensions, Wigs,...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler