facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ritz

Ritz
Adresse: Dr. Wessels gate 17 , Kirkenes 9900, NO
Telefonnummer: 78 99 34 81
By: Kirkenes
Rute: Dr. Wessels gate 17
Postnummer: 9900relaterte søk: Pizzabakeren Kirkenes, Ritz Kirkenes billetter, Pizza Kirkenes, Ribago Kirkenes, Ritz billett, Bar Kirkenes, Restaurant Kirkenes, Ritz kjeks
Anmeldelser
Ellendig plass, ble kastet ut fori jeg var borti noen jenter. Dritsur leder. Hun hadde ikke tid til å høre min mening!
Efter lite bytte med kjøttbit mellom oss, så rear og medium blei på rett tallrik, så ble det lit bedre. Peppersaus smakte typ toro Hade forventet lit bedre etter 45 minutters venting. Så hvis man ønsker seg kjøttbit her anbefaler vi bearnaise istedenfor peppersaus.
Fantastisk mat og trivelig besetning. Ganske rimelige priser, og jeg var veldig fornøyd.
Meget god pizza og hyggelig betjening. Anbefales Mat: 4/5
Koselig atmosfære i restauranten,god mat og veldig hyggelig servitører.
Flott sted med veldig god pizza. Fint interiør og helt OK priser på mat.
Vi kjøpte to porsjonspizza og forventer ikke pizza som er tatt opp av fryseren og varmet opp.
Fikk kjøpt marsipankaka kl.2 på natta for å ta me på nach
Trivelig sted, store porsjoner og god mat til grei pris. Har vært her noen ganger og kommer helt sikkert igjen. Den kremede pastaen sto ikke tilbake for den jeg får servert når jeg er i Italia. Meget god! Om de hadde tatt bestilling ved bordene i stedet for å kreve at vi går til baren for å bestille hadde det blitt toppscore fra meg.
fint sted, men de som jobbet der var veldig opptatt bak på kjøkkenet meste parten av tiden, kom ikke å hentet tallerkenene, og burgeren vi bestilte smakte som er Bensinstasjon burger, ikke verdt 170 kr..
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ritz.

Kirkenes pizza

åpningstider, plassering. Dr. Wessels gate 17 kirkenes nattklubber kart bykart, satellitt visning. Ritz adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ritz. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ritz med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler